compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Jim Bakkum hoofdrol in romcom Casanova’s

Jim Bakkum hoofdrol in romcom Casanova’s

Jim Bakkum speelt de hoofdrol in de nieuwe rom-kom Casanova's. De film gaat over Bas (Jim Bakkum), een onzekere journalist, die voor zijn werk undercover gaat om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Vanaf 8 oktober in de bioscoop.

Jim Bakkum tijdens première van Onze Jongens © 2016 Arjo Frank

Jim Bakkum tijdens première van Onze Jongens © 2016 Arjo Frank

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Jim: “Ik heb ontzettend veel zin in Casanova’s. Na mijn eerdere rollen geeft deze rol mij de kans om weer een hele andere kant van mezelf te laten zien als acteur. ‘Bas’ is een jongen die niet veel zelfvertrouwen heeft en heel onzeker is in de liefde. Bepaald geen casanova dus. Het script en de rol hebben mij heel enthousiast gemaakt en ik kijk uit naar de opnames”.

De regie is in handen van Jamel Aattache die in 2018 Zwaar Verliefd! regisseerde. Hij werkte vorig jaar ook al samen met Just Film Distribution en 2CFilm aan Whitestar, de populaire paardenfilm met Britt Dekker.

De opnames van Casanova’s zullen begin van de zomer starten. Binnenkort zal bekend gemaakt worden wie de tegenspelers van Jim Bakkum worden. Casanova’s is vanaf 8 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.

Regie en scenario: Jamel Aattache | Producent: 2CFilm | Distributeur: Just Film Distribution

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.