compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Tygo Gernandt en Lieke van Lexmond in Casanova’s

Tygo Gernandt en Lieke van Lexmond in Casanova’s

Tygo Gernandt en Lieke van Lexmond zijn toegevoegd aan de cast van de romantische komedie Casanova's. Eerder werd bekend gemaakt dat Jim Bakkum de hoofdrol vervult – waar hij een malafide dating coach probeert te ontmaskeren. Filmopnames starten maandag 15 juni.

Delen op facebook
Deel portretfoto Tygo Gernandt © 2020 Inta Nahapetjan

Deel portretfoto Tygo Gernandt © 2020 Inta Nahapetjan

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Eerder werd bekend gemaakt dat Jim Bakkum de hoofdrol vervult. De film gaat over Bas (Jim Bakkum), een onzekere journalist, die voor zijn werk undercover gaat om een datingcoach te ontmaskeren.
Tygo kruipt in de huid van de charmante datingcoach Don Marco en Lieke speelt zijn innemende en intelligente assistent Roos. De filmopnames gaan 15 juni 2020 van start en Casanova’s is vanaf 8 oktober te zien in de bioscoop.

Tygo “Het gegeven van een datingcoach spreekt enorm tot de verbeelding. Iedere man is wel eens onzeker; zeker als het gaat om iemand versieren. Ik heb het script met plezier gelezen en heb ontzettend veel zin om volgende week na maanden eindelijk weer op een filmset te mogen staan.”

Lieke: “Roos sluit je meteen in je hart. Zonder teveel te verklappen, kan ik zeggen dat mijn personage een leuke twist bevat. Ik houd ervan om rollen te spelen waarbij het karakter zich gaandeweg ontwikkelt en kan niet wachten tot we met weer aan het werk mogen”.

Over de makers:
Casanova’s wordt geproduceerd door 2CFilm, die eerder succesvolle commerciële films produceerde waaronder Whitestar, Hartenstrijd, Hartenstraat en Fissa. De regie is in handen van Jamel Aattache die in 2018 Zwaar Verliefd! regisseerde. Hij werkte vorig jaar al samen met Just Film Distribution en 2CFilm aan Whitestar, de populaire paardenfilm met Britt Dekker.

Just Film Distribution is bekend als distributeur van een grote verscheidenheid aan films van Nederlandse bodem. Met succesvolle titels als Hartenstraat, Homies, Jack bestelt een Broertje, Fashion Chicks en De Film van Dylan Haegens is Just Film Distribution (onderdeel van de Just Media Group) een van de succesvolste filmdistributeurs op dit gebied.

Casanova’s is vanaf 8 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen.
Regie en scenario: Jamel Aattache | Producent: 2CFilm | Distributeur: Just Film Distribution

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.