compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 29-7 t/m 4-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > 300K bezoeker Mees Kees, deel 6 komt

300K bezoeker Mees Kees, deel 6 komt

Mees Kees in de Wolken (deel 5) heeft meer dan 300.000 bezoekers naar de bioscoop getrokken. Deel 6 met Leendert de Ridder (Mees Kees) en Sanne Wallis de Vries (schooldirectrice Dreus) keren terug in hun rollen. zal aan het einde van dit jaar te zien zijn in de bioscopen.

Leendert de Ridder (Meester Kees) en Sanne Wallis de Vries (schooldirectrice Dreus keren terug © 2019 W Entertainment

Leendert de Ridder (Meester Kees) en Sanne Wallis de Vries (schooldirectrice Dreus keren terug © 2019 W Entertainment

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De vijf delen van de Mees Kees films trokken in totaal bijna 2.5 miljoen bezoekers naar de bioscopen. Mees Kees in de Wolken draait sinds 11 december 2019 in de Nederlandse bioscopen en is nog steeds in meer dan 60 theaters te zien. In Mees Kees in de Wolken nemen de allerleukste meester en strengste directrice van Nederland nemen je mee in een avontuur vol liefde, dans en gekke schoolfeesten.

Het vaste team keert terug
In dit zesde deel zal Leendert de Ridder weer terugkeren in de rol van Meester Kees en vertolkt Sanne Wallis de Vries wederom de rol van schooldirectrice Dreus. Het scenario wordt geschreven door Tijs van Marle en Martijn Smits zal weer de regie op zich nemen.

Ook de schrijfster van de boekenreeks, Mirjam Oldenhave, is weer bij het project betrokken. Deze boekenreeks wordt uitgegeven door Ploegsma Kinder- & Jeugdboeken.

De producent is Paul Voorthuysen (Mees Kees, Superjuffie! en Dummie de Mummie) en de distributie ligt in handen van WW Entertainment die de film in december in de bioscopen uitbrengt.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.