compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mees Kees in de Wolken

Mees Kees in de Wolken

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Mees Kees in de Wolken

Delen op facebook
Mees Kees in de Wolken
Nederlandse première: 11-12-2019
Nederland, 2019, 72 min,
Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen omdat hij angstvallig Marie Louise ontloopt, die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan.

Mees Kees in de Wolken trailer

Trailer van Mees Kees in de WolkenBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mees Kees in de Wolkenhttps://i1.ytimg.com/vi/KacuB99IF7w/hqdefault.jpg2019-09-23

Aanloop

Acteur Leendert de Ridder is bekend door zijn rol als Mees Kees in de serie Mees Kees. Je kan hem ook kennen van zijn rol in Mees Kees langs de lijn (2016) en Wonderbroeders (2014). Sanne Wallis de Vries, die voor deze film net als in de serie de rol van Dreus speelt, heeft al vele films en series op haar naam staan. Zo speelde ze voorheen een rol in Soof (2013) en Moordwijven (2007).

Regisseur Martijn Smits regisseerde de film. Voorheen regisseerde hij vooral veel korte films, een paar speelfilms en tv series zoals Superjuffie (2018) en Zombibi (2012).

Recensies van Mees Kees in de Wolken

Mees Kees in de Wolken - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mees Kees in de Wolken in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Als een groot schoolfeest nadert is Tobias te verlegen om Hasna mee te vragen. Mees Kees heeft geen tijd om hem te helpen, want die probeert angstvallig Marie Louise te ontlopen die hem een ballonvaart cadeau heeft gedaan! Terwijl mevrouw Dreus klas 6B de wals leert dansen voor op het feest, lijkt voor Tobias alles mis te gaan. Kan Mees Kees op tijd zijn hoogtevrees overwinnen en  Tobias redden zodat het feest door kan gaan?

Productiemaatschappij: PVPictures

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur

Nieuws over Mees Kees in de Wolken