compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > BREAKING: Universal films als PVOD beschikbaar

BREAKING: Universal films als PVOD beschikbaar

BREAKING NIEUWS 12:00 uur: Vanaf dit moment zijn de nieuwste films — dus films die nog in de bioscoop te zien waren en net op het punt stonden uit te komen — van Universal als Premium Video On Demand (PVOD) beschikbaar voor het bedrag van twee bioscoopkaartjes. (Live updates)

Delen op facebook
Still uit de film The Hunt © 2020 Universal Pictures

Still uit de film The Hunt © 2020 Universal Pictures

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De eerste twee films die uitkomen in deze nieuwe vorm van premium huur zijn onder meer Emma (2020) en The Invisible Man (2020).

In Nederland brengt Pathé Thuis deze titels voor een bedrag van rond de €18,00. Waarschijnlijk wordt de film Suriname (2020) ook als PVOD bij dezelfde online dienst.

UPDATE


  1. 20-3-2020 18:50: Mees Kees in de Wolken (2019) als PVOD beschikbaar
  2. 20-3-2020 13:10: Guns Akimbo (2019) als PVOD beschikbaarHet oude model om films over drie maanden als normale huur (video on demand) blijft dus intact.

De horrorfilm The Invisible Man en kostuumdrama Emma trokken tot vorige week nog volle zalen.

Afgelopen week werd al duidelijk dat verschillende bedrijven experimenteren met het afschaffen van de zogenoemde bioscoopwindow, de periode dat een filmtitel exclusief in de bioscopen te zien is. Eerder gingen al de bekroonde bioscoopfilms, Parasite en Mijn Rembrandt, eerder online omdat alle bioscopen in Nederland hun deuren hebben gesloten vanwege het coronavirus.

Het grootste gerucht dat rond gaat is dat de film The Hunt (2020) — die maar heel kort draaide in de VS, voordat de bioscopen ook daar dicht moesten en in de VS als PVOD is uitgebracht — ook op PVOD beschikbaar komt in Nederland. VS gebeurde dat eerder al.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.