compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 23-1 t/m 29-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > The Invisible Man

The Invisible Man

Pitch van The Invisible Man

Elisabeth Moss (Cecilia Kass)

Elisabeth Moss (Cecilia Kass)

Delen op facebook
The Invisible Man
Nederlandse première: 5-3-2020
Australië, Verenigde Staten, 2020,
What you can’t see can hurt you. Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale) is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie.

The Invisible Man trailer

Trailer van The Invisible ManBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Invisible Manhttps://i1.ytimg.com/vi/IKBppXD501c/hqdefault.jpg2019-11-12

The Invisible Man - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Invisible Man in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

What you can’t see can hurt you. Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale) is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie. Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden. Verder met o.a. Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House), Harriet Dyer, (The InBetween), Aldis Hodge (Straight Outta Compton) en Storm Reid (Euphoria). Van producent Jason Blum (Get Out, Split) namens Blumhouse Productions. THE INVISIBLE MAN is geschreven, geregisseerd en mede-geproduceerd door Leigh Whannell, één van de oorspronkelijke bedenkers van de Saw-franchise, die recentelijk ook nog Upgrade en Insidious: Chapter 3 geregisseerd heeft.

Productiemaatschappij: Blumhouse Productions, Dark Universe, Goalpost Pictures, Universal Pictures

Cast & Regisseur