compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

The Invisible Man

***1/20
Waardering: 3.8/5

What you can’t see can hurt you.

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van The Invisible Man

Elisabeth Moss (Cecilia Kass)

Elisabeth Moss (Cecilia Kass)

Delen op facebook
The Invisible Man
Nederlandse première: 5-3-2020
Australië, Verenigde Staten, 2020, 124 min,

In The Invisible Man laat Cecilia's gewelddadige ex haar een fortuin na. Maar Cecilia kan niet geloven dat haar ex zich van zijn eigen leven zou beroven. Na wat merkwaardige gebeurtenissen met dodelijk afloop, gelooft Cecilia dat haar ex een manier heeft gevonden om onzichtbaar te worden. Haar omgeving vermoedt dat zij langzaam gek aan het worden is.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

The Invisible Man trailer en bijzonderheden

Producent Jason Blum lijkt met deze film het 'Monster Universe' van Universal Studios nieuw leven in te willen blazen.

Trailer van The Invisible ManBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Invisible Manhttps://i1.ytimg.com/vi/IKBppXD501c/hqdefault.jpg2019-11-12
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Leigh Whannell regisseerde eerder Upgrade (2018) en Insidious: Chapter 3 (2015), in die laatste film, als andere Insidous-films was hij ook te zien als acteur, maar ook in Aquaman (2018) en in The Mule (2014).
Elisabeth Moss is bij het brede publiek vooral bekend van haar rollen in de populaire series Mad Men (2007-2015) en The Handmaid's Tale (2017), ze speelde eerder in de films Us (2019), The Kitchen (2019) en The Square (2017).

The Invisible Man - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Invisible Man in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Invisible Man zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Cecilia gewelddadige ex laat haar zijn fortuin na. Na een reeks toevalligheden met dodelijk afloop, gelooft Cecilia dat haar ex nog in leven is en dat niemand hem kan zien.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

What you can’t see can hurt you. Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale) is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie.

What you can’t see can hurt you. Elisabeth Moss (Us, The Handmaid’s Tale) is te zien in een angstaanjagend verhaal over obsessie. Als de gewelddadige ex van Cecilia Kass (Elisabeth Moss) zelfmoord pleegt en haar een groot deel van zijn vermogen nalaat, vermoedt zij dat hij zijn dood in scène heeft gezet. Na enkele bizarre toevalligheden met dodelijke afloop, realiseert Cecilia zich dat de levens van haar vrienden en familie in gevaar zijn. Langzaam begint Cecilia door te draaien, terwijl zij wanhopig probeert te bewijzen dat zij achterna gezeten wordt door iemand die door niemand gezien kan worden. Verder met o.a. Oliver Jackson-Cohen (The Haunting of Hill House), Harriet Dyer, (The InBetween), Aldis Hodge (Straight Outta Compton) en Storm Reid (Euphoria). Van producent Jason Blum (Get Out, Split) namens Blumhouse Productions. THE INVISIBLE MAN is geschreven, geregisseerd en mede-geproduceerd door Leigh Whannell, één van de oorspronkelijke bedenkers van de Saw-franchise, die recentelijk ook nog Upgrade en Insidious: Chapter 3 geregisseerd heeft.

Productiemaatschappij: Blumhouse Productions, Dark Universe, Goalpost Pictures, Universal Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over The Invisible Man