compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

The Hunt

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van The Hunt

Betty Gilpin (Crystal)

Betty Gilpin (Crystal)

Delen op facebook
The Hunt
Nederlandse première: 21-5-2020
Verenigde Staten, 2020, 90 min,

Een stel totaal vreemden voor elkaar worden wakker in het bos om te ontdekken dat ze als menselijk prooi dienen voor een groepje onervaren jagers. Lijdzaam toe zien hoe je wordt afgemaakt is niet echt een menselijke kwaliteit.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

The Hunt trailer en bijzonderheden

Eerder werd de première van de film uitgesteld vanwege de controverse die ontstond rond massale schietpartijen in de VS en kritiek van de Amerikaanse president Trump. De release op vrijdag 13 maart liep uit op een nachtmerrie toen vanwege het coronavirus bioscopen in de VS dicht moesten blijven in hetzelfde weekeinde.

Trailer van The HuntBekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Hunthttps://i1.ytimg.com/vi/knTEErrEq1g/hqdefault.jpg2020-02-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Craig Zobel is een regisseur en producent bekend van "Z for Zachariah" (2015), Compliance (2012) en Great World of Sound (2007).
Betty Gilpin was eerder te zien in A Dog's Journey (2019), Isn't It Romantic (2019) en Stuber (2019).
Hilary Swank is bekend van Million Dollar Baby (2004) en Boys Don't Cry (1999), waarvoor ze Oscars won.

The Hunt - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Hunt in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Hunt zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een paar mensen worden ingezet als prooi voor een stel onervaren jagers, maar één 'prooi' (Betty Gilpin) is niet van plan lijdzaam toe te kijken.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Twaalf personen, die volslagen vreemden zijn van elkaar, worden wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze weten niet dat ze uitgekozen zijn voor... The Hunt.

Twaalf personen, die volslagen vreemden zijn van elkaar, worden wakker op een open plek in het bos, zonder te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen. Ze weten niet dat ze uitgekozen zijn voor... The Hunt. Intussen komt een groep rijkelui, bij elkaar gebracht via een duistere
internet-complottheorie, voor de eerste keer bijeen op een afgelegen landhuis om voor de kick op mensen te jagen. Het plan van deze elite loopt goed mis als Crystal (Betty Gilpin, Glow), één van de personen waar ze op jagen, het keiharde en genadeloze spel beter blijkt te beheersen dan de jagers. Zij draait de rollen om en maakt de moordenaars één voor één onschadelijk, terwijl ze steeds dichterbij de mysterieuze vrouw (tweevoudig Oscar®-winnares Hilary Swank) komt, die de spil van dit alles vormt. Deze nieuwe mysterieuze maatschappijkritische thriller is afkomstig van Jason Blum, producent van Get Out en de Purge-films, en van Damon Lindelof, medebedenker van de TV series The Leftovers en Lost. The Hunt is geschreven door Lindelof en Nick Cuse, met wie hij al eerder samenwerkte aan de serie The Leftovers. De film is geregisseerd door Craig Zobel (Z for Zachariah, The Leftovers). Blum produceert de film namens Blumhouse Productions samen met Lindelof. Zobel, Cuse en Steven R. Molen treden op als uitvoerend producenten.

Productiemaatschappij: Blumhouse Productions, White Rabbit

Nieuws over The Hunt