compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Superjuffie

Superjuffie

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

familiefilm

Pitch van Superjuffie
Diewertje Dir (Superjuffie)
Diewertje Dir (Superjuffie)
Delen op facebook
Superjuffie
Nederlandse première: 10-10-2018
Nederland, 2018, 84 min,
Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze komt in actie als dieren in gevaar zijn. Enkele kinderen van groep 6 ontdekken haar geheim en helpen haar.
trailer en bijzonderheden over Superjuffie
De film is gebaseerd op de populaire boekenreeks geschreven door Janneke Schotveld (schrijfster van het kinderboekengeschenk 2017).
Aanloop van Superjuffie
Martijn Smits regisseerde de komische films Popoz (2015) en Zombibi (2012).
De productieteam van de film maakten eerder Dummie de Mummie en de tombe van Achnetoet (2017), Mees Kees langs de lijn (2016), Dummie de Mummie en de Sfinx van Shakaba (2015), Dummie de Mummie (2014) en Mees Kees op de planken (2014).
BioscoopAgenda van Superjuffie

Superjuffie in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Superjuffie zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Juf Josje is in het geheim ook Superjuffie. Ze komt in actie als dieren in gevaar zijn. Enkele kinderen van groep 6 ontdekken haar geheim en helpen haar.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.

Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen.
In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.