compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 13-5 t/m 19-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Ilse Warringa regisseert Luizenmoeder - De Film

Ilse Warringa regisseert Luizenmoeder - De Film

Ilse Warringa maakt haar speelfilmdebuut als regisseur van Luizenmoeder - De Film. Het Nederlands Filmfonds kende op dinsdag 31 maart een Incentive bijdrage toe. De opnamen staan gepland voor de tweede helft van 2020.

Ilse Warringa debuteert als speelfilmregisseur © 2020 Govert de Roos | DFW

Ilse Warringa debuteert als speelfilmregisseur © 2020 Govert de Roos | DFW

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De populaire Nederlandse televisieserie De Luizenmoeder krijgt officieel een speelfilm als vervolg: LUIZENMOEDER - DE FILM. Na de toekenning van de Incentive bijdrage door de Nederlands Filmfonds komt de financiering van de film dichtbij.

"De film is een bekroning van de afgelopen drie jaar De Luizenmoeder. Het is heel bijzonder om na twee seizoenen van de serie, nu samen met Ilse LUIZENMOEDER - DE FILM te ontwikkelen.” - Jan-Albert de Weerd

"De voorpret is er al, op papier bestaat het al en in mijn hoofd draait de film al op volle toeren: ik kan me er dus enorm op verheugen om de personages van De Klimop weer nieuw leven in te blazen en ze heerlijk als vanouds op mekaar in te laten hakken!” - Ilse Warringa

Nederland stemde massaal af op De Luizenmoeder vanwege de herkenbare arena; de absurdistische wereld van de basisschool. Heel het land zong 'Hallo Allemaal' mee met Juf Ank.

LUIZENMOEDER - DE FILM wordt geproduceerd door Nijenhuis & Co (De Beentjes van Sint-Hildegard) in coproductie met Bing Film & TV (De Luizenmoeder). De producent is Ingmar Menning. Creatief producent, en bedenker van De Luizenmoeder, is Jan-Albert de Weerd. Dutch FilmWorks brengt de speelfilm uit in de Nederlandse bioscopen.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.