compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Luizenmoeder - De Film

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngstAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Luizenmoeder - De Film

Ilse Warringa (Juf Ank)

Ilse Warringa (Juf Ank)

Delen op facebook
Luizenmoeder - De Film
Nederlandse première: 28-7-2021
Nederland, 2021, 108 min,

In De Luizenmoeder - de film proberen juf Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, na het wegvallen van directeur Anton. Onderbezetting, de corona-crisis, veeleisende ouders en een nieuwe interim-directeur zorgen er voor dat de kinderen in opstand komen.

Bekijk bij:

meJanevideolandAmazon Prime Video

Luizenmoeder - De Film trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de populaire tv-serie gecentreerd rond onderwijzeres Juf Ank. Heel het land zong 'Hallo Allemaal' mee met Juf Ank.

Trailer van Luizenmoeder - De FilmBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Luizenmoeder - De Filmhttps://i1.ytimg.com/vi/K-AS65JuI_0/hqdefault.jpg2021-05-28
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Ilse Warringa speelde de hoodrol en co-regiseerde de film samen met Jan Albert de Weerd. Warringa speelde eerder in
De Piraten van Hiernaast (2020), Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn (2020), Het irritante eiland (2019) en De Film van Dylan Haegens (2018).

Luizenmoeder - De Film - Bioscopen, Tijden & Tickets

Luizenmoeder - De Film in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Luizenmoeder - De Film zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland Amazon Prime Video

Juf Ank is de anker in de absurdistische wereld van de basisschool.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm!

Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm! Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, de corona-crisis heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Met een groot themafeest voor de deur komen alle onderhuidse spanningen bovendrijven. Een nieuwe interim-directeur lijkt wat lucht te geven, maar zijn diens verregaande plannen voor digitalisering wel het beste voor de leerlingen? Wanneer de kinderen in opstand komen, bloeit er onverwacht ook nog een nieuwe liefde op. Een film vol humoristische- en herkenbare situaties op- en rondom het schoolplein van Nederlands bekendste basisschool.

Productiemaatschappij: Johan Nijenhuis & Co

Nieuws over Luizenmoeder - De Film