compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Pip Pellens

Pip Pellens

Pip Pellens: films, nieuws

 

Biografie van Pip Pellens

Na gastrollen in de dramaseries Bitches, Intensive Care en Shouf Shouf! kreeg Pellens een bijrol in de dramaserie Keyzer & De Boer Advocaten van de KRO en de NCRV. Ze speelde tussen 2006 en 2008 de rol van Lisette de Swaan.

In 2008 stond Pellens een aantal keren in de musical The Sound of Music, naast "Wieneke Remmers". In datzelfde jaar speelde ze de rol van Tanja in de speelfilm "Marathon Girl" van Maria Peters. Twee jaar later had ze een rol in de bioscoopfilm First Mission, waarin ze samen met Mark Rietman en Tygo Gernandt te zien is.

Vanaf 12 april 2010 was Pellens te zien als Wiet van Houten in de dagelijkse soapserie Goede tijden, slechte tijden.

Naast haar werk als actrice heeft Pellens ook een aantal films ingesproken, waaronder Ice Age 3, Madagascar en Garfield. Ook spreekt ze stemmen in bij de Nickelodeonseries iCarly (als Sam), The Troop (als Phoebe Collins), Ned's Survival Gids (als Suzy), Mortified (ook wel Z genant genoemd; als Taylor), Shake It Up (als CeCe Jones), Zack & Cody (als Barbara)en "Avatar: De Legende van Korra"(Avatar Korra)

Trailer met Pip Pellens

Pip Pellens In het nieuws

Just Say Yes met Tim Bakkum, Yolante Cabau, Java Westendorp, Edwin Jonker, Nienke van der Plas, Noortje Herlaar, Pip Pellens en Tino Martin © 2020 Arjo Frank | BiosAgenda.nl

JUST SAY YES met Yolanthe, Jim en Kim-Lian

Opnames begonnen en cast uitgebreid

21-7-2020 De opnames van de romantische komedie Just Say Yes van start gegaan. Naast hoofdrolspeelster Yolanthe Cabau zijn ook Jim Bakkum, Edwin Jonker, Nienke Plas en Kim-Lian van der Meij te zien in de nieuwe film van de makers van F*ck De Liefde. 28-01- 2021 in de bioscoop.

Rutger Hauer (c) Arjo Frank

Volledige cast Michiel de Ruyter bekend gemaakt

Array

9-5-2014 Momenteel zit een deel van onze redactie op een fregat bij Den Helder bij de castpresentatie van Michiel De Ruyter. Wij kunnen nu de volledige cast bekend maken!

Laatste filmnieuws

Pip Pellens Feiten

acteur, stemacteur
Geboren 30-10-1993
Na gastrollen kreeg Pip Pellens een bijrol in de dramaserie Keyzer & De Boer Advocaten van de KRO en de NCRV. Vanaf 12 april 2010 was Pellens te zien als Wiet van Houten in de dagelijkse soapserie Goede tijden, slechte tijden.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

64 films in Arnhem deze week

64 films in Arnhem deze week64 films zijn te zien in Arnhem deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl