compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU

Marokkaanse bruiloft

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Marokkaanse bruiloft

Delen op facebook
Marokkaanse bruiloft
Nederlandse première: 2-6-2022
Nederland, 2022, 118 min,

In Marokkaanse bruiloft wordt met elke bruiloftsfeest Yasmine met haar neus op de feiten gedrukt, ze moet eens de liefde voor laten gaan in plaats van haar carrière. Dan presenteren zich twee kandidaten en ze moet kiezen, een keuze tussen haar verstand en haar hart.

Marokkaanse bruiloft trailer en bijzonderheden

Soumaya Ahouaoui - eerder te zien in "Melk & Dadels" en Zwanger & co - speelt in deze romantische komedie haar eerste hoofdrol in een Nederlandse bioscoopfilm.

Trailer van Marokkaanse bruiloftBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Marokkaanse bruilofthttps://i1.ytimg.com/vi/PZ2fiMHYvVs/hqdefault.jpg2022-04-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Succesvol romkom-regisseur Johan Nijenhuis gaf in interviews aan dat hij uitdagender films wil maken dan over verveelde Europese Nederlandse jongeren, zo maakte hij twee jaar geleden de zeer succesvolle De Beentjes van Sint Hildegard (2020) met Herman Finkers.

Marokkaanse bruiloft - Bioscopen, Tijden & Tickets

Marokkaanse bruiloft in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

De veelbelovende advocate Yasmine vindt plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad. Terwijl het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, twijfelt ze over de juiste keuze.

Als de veelbelovende advocate Yasmine zich openstelt voor de liefde, vindt ze plots niet één, maar zelfs twee leuke mannen op haar pad. Terwijl in haar omgeving het ene na het andere bruiloftsfeest gevierd wordt, groeien de twijfels. Hoe weet Yasmine zeker dat ze de juiste keuze maakt?

Productiemaatschappij: AVROTROS (in co-production with), Johan Nijenhuis & Co

Huidige prijsvraag

Nieuws over Marokkaanse bruiloft