compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Liza Sips

Liza Sips

Liza Sips: films, nieuws

 

Biografie van Liza Sips

Actrice die bekend wordt bij het grote publiek door haar rol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' in 2009. Ze valt op als presentatrice, model, inspreker van stemmen en gastacteur. Zo spreekt ze de stem in voor Yoshimi in het videospel Monsterstorm Apocalypse. In 2011 speelt ze de hoofdrol in "Penny Shadow".

Liza Sips staat al vanaf haar tweede voor de camera. Ze figureert in allerlei tijdschriften en reclames voor kinderkleding. Ze krijgt een klein rolletje als ze 12 is in 'Goede Tijden, Slechte Tijden' als Engel. In 2007 speelt ze de rol van Vicky Pouw in 'Goede Tijden, Slechte Tijden', in 2009 is ze voor het laatst te zien in de serie.

Hierna presenteert ze voor de zender Nickelodeon, wat haar zeer populair maakt bij de doelgroep. Ze doet ook veel nasynchronisatiewerk, fotomodellen werk en opent ze in 2010 de de modeshow tijdens de Fashion Museum Week.

Ze is een opvallende verschijning in de Milner commercials. In 2011 speelt ze de karakter van Cato van Vleuten in 'Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard'.
In september 2011 begint ze aan de opnames van de boekverfilming 'Cop vs Killer' van regisseur Hans Pos, deze film komt uit in 2012.

Trivia over Liza Sips

Sips speelt ook blokfluit en saxofoon.

Liza Sips In het nieuws

Amerikaanse remake van Fashion Chicks is 1 april grap

1-4-2016 Wij kregen gisteren het persbericht al binnen maar met het oog op 1 april wachtten we even af met het plaatsen van het nieuws: Fashion Chicks krijgt een Amerikaanse remake.

Melody Raymann, Robin Martens en Pip Pellens, Copyright 2015 ArjoFrank Fotografie

Première Fashion Chicks in foto's

1-12-2015 Vanaf donderdag is de film Fashion Chicks overal in Nederland te zien. Onze fotograaf was bij de feestelijke premiere en zette cast en crew op de foto!

Koblenko en Sips zijn Fashion Chicks

1-5-2015 Victoria Koblenko en Liza Sips gaan de hoofdrol spelen in de film Fashion Chicks, over een onzeker meisje met een fashionblog (Sips) en een directeur van een modebedrijf (Koblenko).

Liza Sips op de set van Penny's Shadow (c) Arjo Frank/BiosAgenda.nl 2010

Setbezoek Penny's Shadow

9-6-2011 Deze week is de paardenfilm Penny's Shadow in première gegaan. De film werd grotendeels op Ameland opgenomen en in augustus vorig jaar was Biosagenda.nl op de set op het Amelandse strand.

Laatste filmnieuws

Liza Sips Feiten

Liza Sips in Penny's Shadow
acteur, stemacteur
Geboren 10-9-1990
Actrice die bekend wordt bij het grote publiek door haar rol in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Hierna valt ze op in de commercial van Milner en door gastrollen in verschillende tv-series. In 2011 speelt ze de hoofdrol in "Penny Shadow"

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

62 films in Groningen deze week

62 films in Groningen deze weekVandaag wordt er in Groningen maar liefst 97 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl