compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Sint Ahoy!

Voor alle leeftijden

Pitch van Sint Ahoy!

Kim Feenstra (Aquaria)

Kim Feenstra (Aquaria)

Delen op facebook
Sint Ahoy!
Nederlandse première: 4-10-2023
België, Nederland, 2023, 85 min,

In Sint Ahoy! is Sinterklaas onderweg naar Nederland en België, wanneer hij onverwachts bezoek krijgt van de piraten en Kapitein Bakkeljauw. De koers wordt verlegd naar Curacao, waar naar de schat uit de legende van Kapitein Witbaard wordt gezocht.

Sint Ahoy! trailer

Trailer van Sint Ahoy!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sint Ahoy!https://i1.ytimg.com/vi/bjX7VJ1iB9E/hqdefault.jpg2023-09-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De regisseurs Andy van Veen en Rik Sinkeldam werkten eerder samen aan de speelfilm LeoLeo: Het Alpacafeest! (2022).

Kim Feenstra was te zien in Sputum (2022), Niemand in de stad (2018) en Verliefd op Ibiza (2013).

Sint Ahoy! - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sint Ahoy! in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Ga mee op een magisch avontuur op Curaçao met Sinterklaas en zijn vrienden! Kunnen zij Kapitein Bakkeljauw helpen met het vinden van de schat van Kapitein Witbaard?

Terwijl Sinterklaas en zijn vrienden rustig richting Nederland & België varen, wordt de tocht ruw verstoord door Kapitein Bakkeljauw en zijn piratenbemanning. Hierdoor verandert de koers en belandt Sinterklaas op Curaçao waar een magische schat te vinden is. Samen met Kapitein Bakkeljauw, taxichauffeur Ty en zeemeermin Aquaria gaan ze op zoek naar deze schat uit de legende van Kapitein Witbaard, maar er liggen kapers op de kust… Ga mee op een doldwaas magisch Sinterklaas avontuur op het tropische Curaçao!

Productiemaatschappij: MovieCompany

Cast & Regisseur