compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Penny's Shadow

Penny's Shadow

Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarDiscriminatie

avontuur

Pitch van Penny's Shadow
Delen op facebook
Penny's Shadow
Nederlandse première: 8-6-2011
Nederland, 2011, 111 min,
Het jonge meisje Lisa gaat op vakantie naar Ameland. Ze houdt erg van paarden en al snel leert ze het paard Shadow kennen. Shadow is zwaar getraumatiseerd en daardoor moeilijk onder controle te houden. Lisa gaat proberen het paard te trainen.
trailer en bijzonderheden over Penny's Shadow
Een groot deel van de film is op Ameland opgenomen. Veel lezeressen van de Penny mochten dan ook met hun paard naar de opnames komen. Een van de scènes was naar verluidt de grootste green-screen scène die ooit in Europa is opgenomen.
Aanloop van Penny's Shadow
Regisseur Steven de Jong werkte eerder met dieren in Snuf de hond. Liza Sips speelt een vaste rol in Goede Tijden, Slechte Tijden.
Recensies van Penny's Shadow
BioscoopAgenda van Penny's Shadow

Penny's Shadow in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Penny's Shadow zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het jonge meisje Lisa gaat op vakantie naar Ameland. Ze houdt erg van paarden en al snel leert ze het paard Shadow kennen. Shadow is zwaar getraumatiseerd en daardoor moeilijk onder controle te houden. Lisa gaat proberen het paard te trainen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen