compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Suriname

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Suriname

Liza Sips (Femke Righter) en Rodney Lam (Winston Righter)

Liza Sips (Femke Righter) en Rodney Lam (Winston Righter)

Delen op facebook
Suriname
Nederlandse première: 20-2-2020
Nederland, 2020, 94 min,

In de film Suriname blijkt dat iedereen elkaar kent in een relatief klein land. Het is dan ook moeilijk om altijd binnen de lijntjes te blijven kleuren, iedereen lijkt emotioneel verbonden te zijn met elkaar. Wanneer een zakenman een gooi wil doen naar het presidentschap, komt hij onder de loep te liggen van justitie. Maar ook moet hij rekeningen sluiten die nog open staan bij dubieuze figuren. Emoties in een warm land loopt vaak uit op bloedvergieten.

Bekijk bij:

Suriname trailer en bijzonderheden

Fajah Lourens nam de rol over van Imanuelle Grives toen deze vast kwam te zitten in België — als voorbereiding voor haar rol had ze zich met drugshandel tijdens een festival in België ingelaten.
De film is eerste Pathé Thuis Original.
De film is een remake van Suriname (2010) van regisseuse Kitty Guicherit-van Dijk, waarin zakenman Winston Richter stopt als drugsdealer en terugkeert naar Suriname. Acteur Rodney Lam speelde in die film ook al de hoofdrol (als Rodney Cheuk-A-Lam).

Trailer van SurinameBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Surinamehttps://i1.ytimg.com/vi/KLBcHB860SY/hqdefault.jpg2019-12-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Danny Leysner maakte eerder de Bourne-achtige korte Franstalige film Cyble (doelwit). Producent Rodney Leysner maakte eerder Fashion Chicks (2015) en Heksen Bestaan Niet (2014), beide films maakten veel gebruik van bekende personen als acteur. Producent en debuterend hoofdrolspeler Rodney Lam is in het dagelijks leven zakelijk leider van street wear merk 'Daily Paper'.
Actrice Liza Sips speelde eerder in de films Penny's Shadow (2011), Fashion Chicks (2015) en Zwaar Verliefd! (2018).

Suriname - Bioscopen, Tijden & Tickets

Suriname in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Suriname zien? Koop of huur de film hier:In de relatief kleine Suriname kent iedereen elkaar en is het moeilijk om binnen de lijntjes te kleuren. Wanneer een zakenman een gooi wil doen naar het presidentschap, komt onder de loep van justitie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Suriname is een meeslepend verhaal over de gevolgen van machtsblokken, corruptie en grote ego’s.

Wanneer Righter besluit zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap in Suriname, wordt hij geconfronteerd met zijn criminele verleden. Met zowel justitie als het criminele circuit die Righter op de hielen zitten, leidt de strijd om de macht tot een psychologisch schaakspel waarin de spanning alleen maar toeneemt. Suriname is een meeslepend verhaal over de gevolgen van machtsblokken, corruptie en grote ego’s.

Productiemaatschappij: Studio Vizaviz (Production)

Cast & Regisseur

Liza Sips

Femke Righter
Josylvio

Virgil
Rodney Lam

Winston Righter
Jetty Mathurin

Ma Jot Bellamie
Danny Leysner

Regisseur

Nieuws over Suriname