compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Op gepaste afstand

Pitch

Een zonnige, verlaten stad, en vertelt het verhaal van twee dertigers die elkaar toevallig tegenkomen op straat en die elkaar wandelend door de lege stad beter leren kennen. Op afstand natuurlijk.
Delen op facebook
Op gepaste afstand
Nederlandse première: 19-5-2020
2020, 23 min,

bijzonderheden

De film wordt gemaakt onder aangepaste omstandigheden. Dit betekent dat aan alle richtlijnen van het RIVM wordt voldaan en er een strak draaiprotocol wordt gehanteerd. Ook is er toestemming en steun vanuit de gemeente gegeven. De film wordt in slechts drie dagen opgenomen, waarbij extra toezicht wordt gehouden op de 1,5 meter afstand tussen zowel crew als cast. Ook zijn er diverse extra hygiënische maatregelen ingevoerd.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jon Karthaus maakte eerder Bon Bini Holland 2 (2018), Bella Donna's (2017), Homies (2015) en Ja, Ik Wil! (2015).
Noortje Herlaar speelde eerder in Soof 3 (2020), Kapsalon Romy (2019) en De Zevende Hemel (2016).

Op gepaste afstand - Bioscopen, Tijden & Tickets

Op gepaste afstand in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Op gepaste afstand zien? Koop of huur de film hier:Een zonnige, verlaten stad, en vertelt het verhaal van twee dertigers die elkaar toevallig tegenkomen op straat en die elkaar wandelend door de lege stad beter leren kennen. Op afstand natuurlijk.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: NewBe

Nieuws over Op gepaste afstand