compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 37 12-9 t/m 18-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Quality Time

Quality Time

***1/20
Waardering: 3.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

drama, filmhuis, komedie

Pitch van Quality Time
Quality Time filmstill
Quality Time filmstill
Delen op facebook
Quality Time
Nederlandse première: 27-4-2017
Nederland, 2017, 86 min,
In vijf verschillende hoofdstukken maken we kennis met vijf figuren die zich door het leven worstelen. De vertelvorm en stijl verschillen elke keer: van absurd tot dramatisch, van komisch tot tragisch.
trailer en bijzonderheden over Quality Time
Deze film was eerder te zien op het International Film Festival Rotterdam. De film draaide daar in de Tiger competitie.
Aanloop van Quality Time
Dit is de eerste lange speelfilm van Daan Bakker. Eerder maakte hij een aantal korte films: dit is echter al weer een paar jaar geleden.
BioscoopAgenda van Quality Time

Quality Time in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Quality Time zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In vijf verschillende hoofdstukken maken we kennis met vijf figuren die zich door het leven worstelen. De vertelvorm en stijl verschillen elke keer: van absurd tot dramatisch, van komisch tot tragisch.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Quality Time bestaat uit vijf korte verhalen over mannen in de dertig die zich door het leven worstelen. Het gebruik van zeer uiteenlopende vertelvormen weerspiegelt de absurditeit van ons bestaan.

Koen gaat naar een familiereünie en wordt misselijk van alle ham en melk. Amateurfotograaf Stefaan haalt op ongemakkelijke wijze herinneringen aan vroeger op. Kjell reist terug in de tijd om zijn eigenwaarde op te schroeven. Karel is als kind ontvoerd door buitenaardse wezens en komt terug als een mutant. Jef probeert uit alle macht in de smaak te vallen bij zijn nieuwe schoonfamilie. Quality Time bestaat uit vijf korte verhalen over mannen in de dertig die zich door het leven worstelen. Het gebruik van zeer uiteenlopende vertelvormen weerspiegelt de absurditeit van ons bestaan.