compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Quality Time

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Quality Time

Quality Time filmstill

Quality Time filmstill

Delen op facebook
Quality Time
Nederlandse première: 27-4-2017
Nederland, 2017, 86 min,

In vijf verschillende hoofdstukken maken we kennis met vijf figuren die zich door het leven worstelen. De vertelvorm en stijl verschillen elke keer: van absurd tot dramatisch, van komisch tot tragisch.

Bekijk bij:

CinememberAmazon Prime Video

Quality Time trailer en bijzonderheden

Deze film was eerder te zien op het International Film Festival Rotterdam. De film draaide daar in de Tiger competitie.

Trailer van Quality TimeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Quality Timehttps://i1.ytimg.com/vi/cANvPSHd1EE/hqdefault.jpg2017-03-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de eerste lange speelfilm van Daan Bakker. Eerder maakte hij een aantal korte films: dit is echter al weer een paar jaar geleden.

Quality Time - Bioscopen, Tijden & Tickets

Quality Time in de bioscoop

Wil je Quality Time zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember Amazon Prime Video

In vijf verschillende hoofdstukken maken we kennis met vijf figuren die zich door het leven worstelen. De vertelvorm en stijl verschillen elke keer: van absurd tot dramatisch, van komisch tot tragisch.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Quality Time bestaat uit vijf korte verhalen over mannen in de dertig die zich door het leven worstelen. Het gebruik van zeer uiteenlopende vertelvormen weerspiegelt de absurditeit van ons bestaan.

Koen gaat naar een familiereünie en wordt misselijk van alle ham en melk. Amateurfotograaf Stefaan haalt op ongemakkelijke wijze herinneringen aan vroeger op. Kjell reist terug in de tijd om zijn eigenwaarde op te schroeven. Karel is als kind ontvoerd door buitenaardse wezens en komt terug als een mutant. Jef probeert uit alle macht in de smaak te vallen bij zijn nieuwe schoonfamilie. Quality Time bestaat uit vijf korte verhalen over mannen in de dertig die zich door het leven worstelen. Het gebruik van zeer uiteenlopende vertelvormen weerspiegelt de absurditeit van ons bestaan.

Productiemaatschappij: Leader Films, Netherlands Film Production Incentive, Pupkin Film, September Film

Nieuws over Quality Time