compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 41 10-10 t/m 16-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU

Quality Time

***1/20
Waardering: 3.3/5

Koop Dvd, blu-ray / Bekijk de film Quality Time

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngst

drama, filmhuis, komedie

Wil je Quality Time zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


In vijf verschillende hoofdstukken maken we kennis met vijf figuren die zich door het leven worstelen. De vertelvorm en stijl verschillen elke keer: van absurd tot dramatisch, van komisch tot tragisch.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Quality Time bestaat uit vijf korte verhalen over mannen in de dertig die zich door het leven worstelen. Het gebruik van zeer uiteenlopende vertelvormen weerspiegelt de absurditeit van ons bestaan.

Koen gaat naar een familiereünie en wordt misselijk van alle ham en melk. Amateurfotograaf Stefaan haalt op ongemakkelijke wijze herinneringen aan vroeger op. Kjell reist terug in de tijd om zijn eigenwaarde op te schroeven. Karel is als kind ontvoerd door buitenaardse wezens en komt terug als een mutant. Jef probeert uit alle macht in de smaak te vallen bij zijn nieuwe schoonfamilie. Quality Time bestaat uit vijf korte verhalen over mannen in de dertig die zich door het leven worstelen. Het gebruik van zeer uiteenlopende vertelvormen weerspiegelt de absurditeit van ons bestaan.