compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Foodies

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Foodies

Sinan Eroglu (Marco) en Sanne Vogel (Sam)

Sinan Eroglu (Marco) en Sanne Vogel (Sam)

Delen op facebook
Foodies
Nederlandse première: 12-5-2022
Nederland, 2022, 89 min,

In Foodies is een foodblogger druk bezig zich in de markt te zetten als kookboekschrijfster. Na een bezoek aan een nieuw restaurant schrijft ze een slechte recensie. Later realiseert ze dat het restaurant van de gepassioneerde chef-kok is op wie ze verliefd is geraakt. Haar prille relatie staat ineens op het spel.

Foodies trailer en bijzonderheden

Floor van Lisse maakt Foodies haar speelfilmdebuut, hiervoor schreef ze scenarioi's voor korte films, tv-series en het theater.

Trailer van FoodiesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Foodieshttps://i1.ytimg.com/vi/-23Q1m56K5M/hqdefault.jpg2022-03-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van r Mannin de Wildt, die al 25 jaar televisieseries zoals Rozengeur en Wodkalime, Het Huis van Anubis en Spangas regisseert.
Sinan Eroglu was eerst profvoetballer bij Ajax en RKC, in 2012 studeerde hij af bij de Amsterdamse Toneel en Kleinkunst Academie en speelt in enkele tv-series. Hij wordt ook in Turkije een populaire acteur, vanaf 2018 doet hij meer televisiewerk in Nederland. Hij speelde eerder in Costa! (2022).

Foodies - Bioscopen, Tijden & Tickets

Foodies in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Foodies is een verfrissende en sprankelende romantische komedie. Wat heb je over voor je droombaan, de zoektocht naar ware liefde en heb je de moed om jezelf te durven zijn? Sam (32), is een populaire foodblogger die al van kinds af aan haar eigen kookboek wil schrijven. Als zij per ongeluk een negatieve recensie schrijft over het restaurant van de jonge gepassioneerde chef en ook degene waar zij verliefd op is geworden, werkt ze zichzelf steeds verder in de problemen. Niet alleen haar carrière en levenslange droom komen hiermee op het spel te staan, maar ook haar kans op een relatie waarin ze écht zichzelf kan zijn.

Productiemaatschappij: Goldman Film, Phanta Film

Nieuws over Foodies