compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 26-11 t/m 2-12
Film van de week!
MENU

Verder dan de Maan

**1/200
Waardering: 2.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch

Jaren '60. De tijd wordt gekenmerkt door grote sociale veranderingen en Amerika bereidt zich voor op de vlucht naar de maan. De spirituele en emotionele ontwikkelingen van de 9-jarige Caro en haar alcoholische vader worden op de voet gevolgd.
Delen op facebook
Verder dan de Maan
Nederlandse première: 27-11-2003
België, Duitsland, Nederland, 2003, 105 min,

Verder dan de Maan trailer en bijzonderheden

De eerste Nederlandse speelfilm die laat zien welke enorme veranderingen er in het Nederland van de jaren '60 plaatsvonden. Debuut van Neeltje de Vree (Caro). Na een tegenvallende ontvangst op het Nederlands Filmfestival heeft Stijn Coninx de film in de montagekamer enigszins veranderd. De film is desondanks de Belgische inzending voor de Oscars in 2004 (en niet de Nederlandse!). Het (autobiografische) scenario werd geschreven door de Nederlandse Jacqueline Epskamp, die ook verantwoordelijk was voor het script van Drift.

Trailer van Verder dan de MaanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Verder dan de Maanhttps://i1.ytimg.com/vi/xce79jkjQ34/hqdefault.jpg2018-11-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Stijn Coninx (België, 1957) studeerde aan de Belgische Film en Televisie Academie in Brussel. Sinds 1987 regisseert hij bedrijfsfilms, commercials en toneelstukken, maakt hij programma's voor de televisie en vervaardigde hij een aantal speelfilms, waaronder Hector (1987), Koko Flanel (1990), Daens (1992) en "Licht" (1998).

Recensies van Verder dan de Maan

Verder dan de Maan - Bioscopen, Tijden & Tickets

Verder dan de Maan in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Verder dan de Maan zien? Koop of huur de film hier:Over de enorme veranderingen die er in het Nederland van de jaren '60 plaatsvonden. De film toont de veranderende wereld gezien door de ogen van een 9-jarig katholiek meisje.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Isabella Films B.V., KRO, Lichtblick Film- und Fernsehproduktion, Zentropa Productions

Cast & Regisseur

Huub Stapel

Mees Werner sr.
Annet Malherbe

Tante Masha
Kees Hulst

Oom Tom
Anneke Blok

Tante Connie
Stijn Coninx

Regisseur