compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 2-12 t/m 8-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Anna Drijver

Anna Drijver

Anna Drijver: films, nieuws

 

Biografie van Anna Drijver

Anna Drijver is een Nederlandse actrice bekend van film en toneel. Daarnaast heeft ze als schrijver ook gedebuteerd met Je Blijft.

Anna speelde hoofdrollen in succesvolle films als Bride Flight, Loft en Komt een vrouw bij de dokter. Voor televisie had ze gastrollen in Keyzer & de Boer Advocaten, Willemspark, Costa! en GTST. In het theater speelde ze in onder andere in De bloedbruiloft en Buitengewoon binnen.

Trivia over Anna Drijver

Anne+ trailer
Anna werkt sinds haar veertiende als model, stond op de covers van Nederlandse en internationale bladen en liep modeshows voor Mart Visser, Diesel, Tommy Hilfiger en Frans Molenaar.

Anna Drijver In het nieuws

Anna Drijver en Benja Bruijning (c) Arjo Frank

Videoland gaat eigen serie maken

23-6-2014 Videoland, voorheen bekend van de videotheken maar nu actief als Video-On-Demand platform, gaat een eigen serie produceren: Zwarte Tulp.

'Vlamingen houden meer van sprookjes'

Filmsetbezoek 'Smoorverliefd

11-9-2013 In januari waren we op bezoek op de set van Smoorverliefd, een remake van een Belgische film met dezelfde naam. De regisseur is wederom Hilde Van Mieghem.

Anna Drijver (c) Arjo Frank/BiosAgenda.nl

Premiere Bellicher: Cel in foto's

1-10-2012 Afgelopen vrijdag ging op het Nederlands Film Festival de film Bellicher: Cel in première. Onze huisfotograaf/rots in de branding zette cast en crew op de foto.

Cast van Smoorverliefd bekend

25-9-2012 Susan Visser, Anna Drijver, Beatrice Hillen en Anna Raadsveld zullen de vier hoofdrollen spelen in de film Smoorverliefd, een remake van een gelijknamige Belgische film. De film gaat over 'het turbelente liefdesleven van vier sterke vrouwen'.

Hoofdrol voor Anna Drijver in Duitse film

5-9-2012 Anna Drijver gaat de hoofdrol spelen in de Duitse film Der Nachfolger. De thriller moet volgend jaar te af zijn. Of de film ook in Nederlandse bioscoop te zien zal zijn is nog niet duidelijk.

<  123  >
Laatste filmnieuws

Anna Drijver Feiten

Anna Drijver© (c) Arjo Frank
acteur, scenarioschrijver
Geboren 1-10-1983
Anna Drijver is een Nederlandse actrice bekend van film en toneel. Daarnaast heeft ze als schrijver ook gedebuteerd met Je Blijft.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

46 films in Tilburg deze week

46 films in Tilburg deze weekDe laatste filmvertoning in Tilburg is vanavond om 15:45 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl