compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 22-7 t/m 28-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Stella's oorlog in première in Amsterdam

Stella's oorlog in première in Amsterdam

Dubbele première voor cabaretier Javier Guzman

Maandagavond ging het drama Stella's Oorlog in aanwezigheid van cast en regisseur onder regenachtige omstandigheden in première in het Amsterdamse Paradiso. De film is vanaf donderdag 19 februari te zien in de Nederlandse bioscopen.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De film van regisseur Diederik van Rooijen (Zulaika) gaat over de gelukkig getrouwde Stella, wier leven verandert in een hel als haar man Jur en haar broer Twan voor een vredesmissie naar Afghanistan vertrekken. Als Twan sneuvelt, keert Jur terug, maar is qua karakter compleet veranderd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Maartje Remmers en Javier Guzman (Flirt). Voor Guzman vond er vanavond een dubbele première plaats. Naast de film ging ook zijn televisieprogramma Comedy Explosion op Veronica in première. Guzman presenteert het programma waarin verschillende cabaretiers laten zien wat ze in huis hebben.

Voor Maartje Remmers is de rol van Stella haar eerste titelrol. Ze was eerder te zien in verschillende politieseries (o.m. Grijpstra en de Gier, Ernstige Delicten) en in de films Ik omhels je met 1000 armen en Maybe Sweden.

Ook acteurs Anna Drijver, Thijs Römer, Teun Kuilboer, Micha Hulshof en Juda Goslinga betraden de rode loper van Paradiso.

Stella's Oorlog gaat 19 februari in première in de Nederlandse bioscopen.


Links:
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.