compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 17 25-4 t/m 1-5
Film van de week!
MENU

Weg van Jou

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Weg van Jou

Delen op facebook
Weg van Jou
Nederlandse première: 19-10-2017
Nederland, 2017, 98 min,

Evi is klaar voor haar promotie: ze heeft een nieuwe functie in Rio De Janerio. Maar dan blijken de plannen gewijzigd: ze moet verkassen naar Terneuzen. Ze moet daar een heel nieuw leven opbouwen. Als ze schipper Stijn heeft komt ze erachter dat Zeeland misschien toch meer te bieden heeft dan ze eerder dacht.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXDisney+Amazon Prime Video

Weg van Jou trailer en bijzonderheden

Het scenario van deze films is deels geschreven door Anna Drijver.

Trailer van Weg van JouBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Weg van Jouhttps://i1.ytimg.com/vi/qzb5dZAkfLo/hqdefault.jpg2017-08-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De hoofdrol wordt gespeeld door Katja Herbers. Zij is ook te zien in Amerikaanse TV-series. Zo speelde ze in de serie Manhattan en gaat ze spelen in Manifesto.

Weg van Jou - Bioscopen, Tijden & Tickets

Weg van Jou in de bioscoop

Wil je Weg van Jou zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Disney+ Amazon Prime Video

Evi is klaar voor haar promotie: ze heeft een nieuwe functie in Rio De Janerio. Maar dan blijken de plannen gewijzigd: ze moet verkassen naar Terneuzen! Ze moet zien te aarden in Zeeland. Met Katja Herbers.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?

Productiemaatschappij: Dutch FilmWorks (DFW), Kemna Casting, Netherlands Film Production Incentive, NL Film, Petit Paris CV

Cast & Regisseur

Nieuws over Weg van Jou