compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 45 7-11 t/m 13-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Weg van Jou

Weg van Jou

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

komedie

Pitch van Weg van Jou
Delen op facebook
Weg van Jou
Nederlandse première: 19-10-2017
Nederland, 2017, 98 min,
Evi is klaar voor haar promotie: ze heeft een nieuwe functie in Rio De Janerio. Maar dan blijken de plannen gewijzigd: ze moet verkassen naar Terneuzen. Ze moet daar een heel nieuw leven opbouwen. Als ze schipper Stijn heeft komt ze erachter dat Zeeland misschien toch meer te bieden heeft dan ze eerder dacht.
trailer en bijzonderheden over Weg van Jou
Het scenario van deze films is deels geschreven door Anna Drijver.
Aanloop van Weg van Jou
De hoofdrol wordt gespeeld door Katja Herbers. Zij is ook te zien in Amerikaanse TV-series. Zo speelde ze in de serie Manhattan en gaat ze spelen in Manifesto.
BioscoopAgenda van Weg van Jou

Weg van Jou in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Weg van Jou zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Evi is klaar voor haar promotie: ze heeft een nieuwe functie in Rio De Janerio. Maar dan blijken de plannen gewijzigd: ze moet verkassen naar Terneuzen! Ze moet zien te aarden in Zeeland. Met Katja Herbers.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
De ambitieuze dertiger Evi (Katja Herbers) is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar vriend (Lykele Muus) heeft de koffers al gepakt, als blijkt dat haar baas (Carly Wijs) hele andere plannen met haar heeft. Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen (Imanuelle Grives, Elise Schaap) achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Ze stuit op veel weerstand van de lokale bevolking en het lijkt wel alsof álles tegenzit. Maar wanneer ze de stoere schipper Stijn (Maarten Heijmans) ontmoet, ontdekt ze dat deze uithoek meer is dan alleen maar uitgestrekte landerijen. Zou Evi dan toch kunnen aarden in de Zeeuwse klei of keert ze zo snel mogelijk terug naar Rotterdam?