compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 13-8 t/m 19-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Cast Komt een vrouw bij de dokter bekend

Cast Komt een vrouw bij de dokter bekend

Carice van Houten, Barry Atsma en Anna Drijver in verfilming van Kluuns roman

In het Amsterdamse Hilton hotel presenteerde regisseur Reinout Oerlemans gister officieel zijn cast van Komt een vrouw bij de dokter aan de Nederlandse pers.

verfilming van het gelijknamige boek van schrijver Kluun. De film zal vanaf 26
november 2009 overal in Nederland te zien zijn.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Carice van Houten, Barry Atsma en Anna Drijver vertolken de hoofdrollen in de verfilming van Komt een vrouw bij de dokter van schrijver Kluun. De film zal vanaf 26 november 2009 overal in Nederland te zien zijn.

De roman Komt een vrouw bij de dokter is een schaamteloos verslag van een man die in de bloei van zijn leven de terminale ziekte van zijn vrouw beleeft. Tegelijkertijd is het een ode aan de liefde.

Barry Atsma zal de rol van Stijn op zich nemen, Carice van Houten speelt Stijns vrouw Carmen en Anna Drijver is Roos, de geheime liefde van Stijn.

De film is het regiedebuut van Reinout Oerlemans. Oerlemans speelde van 1990 tot 1996 in Goede tijden, slechte tijden. Vervolgens werd hij presentator van o.m. Wedden Dat en Idols. In 2001 richtte hij zijn eigen productiebedrijf, Eyeworks, op.

De film wordt geproduceerd door Eyeworks Film & TV Drama in samenwerking met Inspire Pictures. De opnames vinden deze zomer plaats in onder andere Amsterdam, Miami en Barcelona.

De bestseller Komt een vrouw bij de dokter verscheen voor het eerst in 2003 bij Uitgeverij Podium. Inmiddels zijn er in Nederland 800.000 exemplaren van verkocht. Tevens werd de roman vertaald in 26 talen. In 2006 won Komt een vrouw bij de dokter de NS Publieksprijs.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.