compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

De Expeditie van Familie Vos

Voor alle leeftijden

Pitch van De Expeditie van Familie Vos

De Expeditie van Familie Vos filmstill

De Expeditie van Familie Vos filmstill

Delen op facebook
De Expeditie van Familie Vos
Nederland, 2020, 72 min,

In De Expeditie van Familie Vos gaat Teun voor het eerst weer naar de Efteling sinds de dood van zijn opa. Teun meent een aanwijzing te ontdekken voor een laatste speurtocht - die zijn opa nog heeft uitgezet - de volwassenen vinden hem raar, maar tante Ada gaat samen met Teun die aanwijzing uitzoken. Al snel ontdekken ze da er meer mensen op zoek zijn naar de verborgen schat.

Bekijk bij:

meJanevideolandAmazon Prime Video

De Expeditie van Familie Vos trailer en bijzonderheden

De film is vlak voor corona in 2020 opgenomen op licatie bij de Efteling.

Trailer van De Expeditie van Familie VosBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Expeditie van Familie Voshttps://i1.ytimg.com/vi/fqVMnlsDwcQ/hqdefault.jpg2020-10-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Bob Wilbers debuteert met deze speelfilm, wel was hij als assistent-regisseur betrokken bij films als Instinct(2019) en J. Kessels (2015).
Debuutspeelfilm van Levi Otto.
Actrice Raymonde de Kuyper is vooral bekend als de moeder van Mees Kees in de filmserie Mees Kees in de Wolken (2019) en Mees Kees (2012), ze won de prijs voor beste actrice 2020 tijdens de Shortcutz Awards 2020 voor haar rol in de korte film Tienminutengesprek (2018).

De Expeditie van Familie Vos - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Expeditie van Familie Vos in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Expeditie van Familie Vos zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland Amazon Prime Video

Opa Vos zette altijd speurtochten in de Efteling uit. Tijdens het eerste bezoek na de dood van opa ontdekt Teun een aanwijzing voor een laatste speurtocht. Alleen zijn vreemde tante Ada lijkt hem te geloven.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als de familie Vos aankomt in de Efteling voor een jaarlijks weekendje samen, ontdekt de elfjarige Teun (Levi Otto) dat zijn pas overleden opa, die hij heel erg mist, daar nog een laatste speurtocht voor hem achter heeft gelaten. Hoewel de meeste volwassenen denken dat dat onzin is, gaat Teun samen met zijn bijzondere tante Ada (Raymonde de Kuyper) op een spannende expeditie door het attractiepark om erachter te komen wat zijn opa precies voor hem heeft verstopt. Teun komt erachter dat het gaat om opa's zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

Productiemaatschappij: Messercola Drama & Soap

Nieuws over De Expeditie van Familie Vos