compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 7-12 t/m 13-12
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Martijn Lakemeier

Martijn Lakemeier

Martijn Lakemeier: films, nieuws

 

Biografie van Martijn Lakemeier

Martijn Lakemeier in De Oost
Martijn Lakemeier in De Oost
Martijn Lakemeier is een jonge Nederlandse acteur die grote filmrollen speelde in onder andere Oorlogswinter en Lover of Loser.

In 2009 won Martijn op het Nederlands Film Festival in Utrecht het Gouden Kalf voor beste acteur. Hij is daarmee de jongste acteur die ooit deze award won.

Martijn Lakemeier In het nieuws

Martijn Lakemeier op de rode loper van Gek op Oranje © 2018 Fotografie ArjoFrank | BiosAgenda.nl

Martijn Lakemeier Europese Shooting Stars 2021

12-1-2021 Martijn Lakemeier is één van de tien Europese Shooting Stars voor 2021, naast acteurs uit Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Litouwen, Noord-Macedonië, Portugal en Zweden. De 24e editie van de prestigieuze award wordt digitaal gehouden van 23 tot 25 februari 2021.

Martijn Lakemeier in Skogafoss

Shortcutz: Skogafoss

30-3-2020 De kortefilm van de week deze week is een aangrijpende film over een getroebleerde moeder zoon relatie. De film was eerder genomineerd voor meerdere categorieën tijdens de Shortcutz Amsterdam Awards, met Martijn Lakemeier, Gaite Jansen en Anneke Blok.

Cast 'Ja, Ik Wil!' breidt uit

15-12-2014 De nieuwe komedie van Kees van Nieuwkerk heeft onlangs invulling gekregen. De hoofrollen zullen gespeeld worden door Martijn Lakemeier, Thijs Römer, en Elise Schaap. Eerder werd bekend gemaakt dat tv-presentatrice Yvon Jaspers een belangrijke rol heeft.

Wende Snijders

Wende Snijders in nieuwe Sacha Polak

4-11-2013 Binnenkort starten de opnames van de film Zurich, de nieuwe film van Sacha Polak (Hemel, Nieuwe tieten). Hoofdrolspeler is Wende Snijders, die we vooral kennen als zangeres.

Nanouk Leopold verfilmt Boven Is Het Stil

14-12-2011 Nanouk Leopold gaat de roman Boven Is Het Stil van Gerbrand Bakkers verfilmen. In de film gaan Jeroen Willems, Henri Garcin, Wim Opbrouck, Lies Visschedijk, Loes Wouterson en Martijn Lakemeier een rol spelen.

<  123  >
Laatste filmnieuws

Martijn Lakemeier Feiten

Martijn Lakemeier in De Oost
acteur
Geboren 17-9-1993
Martijn Lakemeier is een jonge Nederlandse acteur die grote filmrollen speelde in onder andere Oorlogswinter en Lover of Loser.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

80 films in Rotterdam deze week

80 films in Rotterdam deze weekVandaag wordt er in Rotterdam maar liefst 141 keer een film vertoond.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl