compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 9-7 t/m 15-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Martijn Lakemeier

Martijn Lakemeier

Martijn Lakemeier: films, nieuws

 

Biografie van Martijn Lakemeier

Yannick van de Velde en Martijn Lakemeier in Adios Amigos
Yannick van de Velde en Martijn Lakemeier in Adios Amigos
Martijn Lakemeier is een jonge Nederlandse acteur die grote filmrollen speelde in onder andere Oorlogswinter en Lover of Loser.

In 2009 won Martijn op het Nederlands Film Festival in Utrecht het Gouden Kalf voor beste acteur. Hij is daarmee de jongste acteur die ooit deze award won.

Martijn Lakemeier In het nieuws

Martijn Lakemeier in Skogafoss

Shortcutz: Skogafoss

30-3-2020 De kortefilm van de week deze week is een aangrijpende film over een getroebleerde moeder zoon relatie. De film was eerder genomineerd voor meerdere categorieën tijdens de Shortcutz Amsterdam Awards, met Martijn Lakemeier, Gaite Jansen en Anneke Blok.

Cast 'Ja, Ik Wil!' breidt uit

15-12-2014 De nieuwe komedie van Kees van Nieuwkerk heeft onlangs invulling gekregen. De hoofrollen zullen gespeeld worden door Martijn Lakemeier, Thijs Römer, en Elise Schaap. Eerder werd bekend gemaakt dat tv-presentatrice Yvon Jaspers een belangrijke rol heeft.

Wende Snijders

Wende Snijders in nieuwe Sacha Polak

4-11-2013 Binnenkort starten de opnames van de film Zurich, de nieuwe film van Sacha Polak (Hemel, Nieuwe tieten). Hoofdrolspeler is Wende Snijders, die we vooral kennen als zangeres.

Nanouk Leopold verfilmt Boven Is Het Stil

14-12-2011 Nanouk Leopold gaat de roman Boven Is Het Stil van Gerbrand Bakkers verfilmen. In de film gaan Jeroen Willems, Henri Garcin, Wim Opbrouck, Lies Visschedijk, Loes Wouterson en Martijn Lakemeier een rol spelen.

Achter de schermen: audities voor Razend

15-2-2011 Afgelopen weekend vond in Amstelveen de casting plaats van de nieuwe Carry Slee verfilming Razend. Ruim 3000 kandidaten deden op één dag auditie.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Martijn Lakemeier Feiten

Martijn Lakemeier© (c) Arjo Frank
acteur
Geboren 17-9-1993
Martijn Lakemeier is een jonge Nederlandse acteur die grote filmrollen speelde in onder andere Oorlogswinter en Lover of Loser.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

83 films in Rotterdam deze week

83 films in Rotterdam deze weekDe laatste filmvertoning in Rotterdam is vanavond om 22:00 uur.
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl