compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 22 1-6 t/m 7-6
Film van de week!
MENU

Goodbye Stranger

Mogelijk schadelijk tot 14 jaarSeksGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch

Wanneer succesvol ‘playlist curator’ Paul zijn gedroomde buitenlandpromotie in gevaar ziet komen, verandert zijn zorgeloze zomerdag vol prive?-afspraken in een bitterzoete zoektocht naar wat er we?rkelijk toe doet.
Delen op facebook
Goodbye Stranger
Nederlandse première: 20-4-2023
Nederland, 2023, 81 min,

Goodbye Stranger trailer

Trailer van Goodbye StrangerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Goodbye Strangerhttps://i1.ytimg.com/vi/O7Bd2C0bNVo/hqdefault.jpg2023-01-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Goodbye Stranger - Bioscopen, Tijden & Tickets

Goodbye Stranger in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Droombaan, prachthuis, vriendin: Paul heeft het allemaal, maar of hij tevreden is? Wanneer hij tot zijn schrik zijn gedroomde buitenlandpromotie bij ‘s werelds grootste muziekstreamer in gevaar ziet komen, zal hij misschien wel moeten. Het is het begin van een rusteloze zomerdag vol sociale verplichtingen, onverwachte ontmoetingen en pijnlijke confrontaties, die Paul steeds meer doen twijfelen aan het perfecte plaatje dat hij voor zichzelf heeft uitgekozen. Goodbye Stranger is het muzikale speelfilmdebuut van Aaron Rookus, naar een scenario van Wander Theunis en beleefde zijn wereldpremière op het International Film Festival Rotterdam.

Productiemaatschappij: Omroepvereniging BNNVARA (broadcaster), Topkapi Films