compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 43 22-10 t/m 28-10
Film van de week!
MENU

De Masters

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van De Masters

De Masters filmstill

De Masters filmstill

Delen op facebook
De Masters
Nederlandse première: 21-5-2015
Nederland, 2015, 96 min,

Aziz (Mimoun Oaïssa) en zijn maatje Marco (Ruben van der Meer) vormden met twee anderen ooit de veelbelovende rapgroep De Masters. Jaren na hun uitgebleven doorbraak hebben de jongens allemaal slechtbetaalde en saaie baantjes. Wanneer Aziz voor de zoveelste keer de alimentatie voor zijn zoontje niet kan ophoesten, zint hij op een comeback. Hij maakt een plan om De Masters weer te herenigen.

Bekijk bij:

NETFLIX

De Masters trailer en bijzonderheden

Lloyd, een van de leden van De Masters, wordt gespeeld door Willie Wartaal die in het echt deel uitmaakt van de Nederlandse rapformatie De Jeugd van Tegenwoordig.

Trailer van De MastersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Mastershttps://i1.ytimg.com/vi/sxWH0SYcWrs/hqdefault.jpg2015-03-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Masters is de tweede speelfilm voor regisseur Ruud Schuurman. Naast Mimoun Oaïssa, Ruben van der Meer en Willie Wartaal spelen Lies Visschedijk, Jasmine Sendar en Elise Schaap rollen in de komedie.

De Masters - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Masters in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Abraham Tuschinski Fonds, Abyssa Film, Dutch FilmWorks (DFW), Lion Film Productions, Nederlands Fonds voor de Film, RTL Entertainment, Set Cross Location Management, TDMP

Nieuws over De Masters