compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Susan Visser

Susan Visser

Susan Visser: films, nieuws

 

Biografie van Susan Visser

Susan Visser en Jan Kooijman in Verliefd op Cuba
Susan Visser en Jan Kooijman in Verliefd op Cuba
Susan Visser groeit op in Vlaardingen en Rotterdam, en gaat in Amsterdam de Toneelschool volgen. Ze krijgt bekendheid door 'In de vlaamsche pot', waarin ze Dirkje speelt.

Naast vele tv-producties als 'Baantjer', 'All Stars', 'Spangen', 'IC' en 'Grijpstra en de Gier', is ze ook op toneel en film actief. Haar eerste rolletje in een speelfilm is in 'De Jurk' uit 1996. Ook verschijnt ze in de film All Stars en speelt ze Ina in Polleke.

In 2004 is ze samen met actricecollega's Monique van de Ven, Georgina Verbaan en Monic Hendrickx te zien in Amazones, waarin het viertal een bank overvalt.

Susan Visser was getrouwd met de op 30 augustus 2007 overleden acteur Roef Ragas. Samen hebben ze twee kinderen: Saïda en Aaron.

Trailer met Susan Visser

Susan Visser In het nieuws

Rolf Sanchez, Copyright 2019 ArjoFrank Fotografie

Première Verliefd op Cuba

Valentijnsdag in heel Nederland te zien

12-2-2019 Gisteravond ging de nieuwe langspeelfilm 'Verliefd op Cuba' officieel in première, een romkom in de lijn van 'Toscanse Bruiloft' en 'Verliefd op Ibiza'. Onze fotograaf was er uiteraard bij en fotografeerde o.a. de onvermijdelijke Jan Kooijman en nieuwkomer Rolf Sanchez.

De Held opent Nederlands Film Festival

29-6-2016 Het Nederlands Film Festival heeft zijn openingsfilm voor de komende editie bekend gemaakt: De Held, een verfilming van een boek van Jessica Durlacher.

TV-tip: Taped, 22:25 op NPO3

3-8-2015 Tijdens een dip in hun relatie gaan Saar en Johan op vakantie naar Argentinië. Daar worden ze getuige van een brute politiemoord die ze filmen. De twee moeten dwars door de stad vluchten voor de politie. Met Barry Atsma en Susan Visser.

Theo van Gogh

Film over moord Theo van Gogh op NFF

15-5-2014 Er komt een film over de moord op Theo van Gogh. De film moet " 2/11 - Het spel van de Wolf" en is dit jaar nog te zien op het Nederlands Film Festival. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

'Vlamingen houden meer van sprookjes'

Filmsetbezoek 'Smoorverliefd

11-9-2013 In januari waren we op bezoek op de set van Smoorverliefd, een remake van een Belgische film met dezelfde naam. De regisseur is wederom Hilde Van Mieghem.

<  123  >
Laatste filmnieuws

Susan Visser Feiten

Susan Visser© (c) Arjo Frank
acteur
Geboren 15-10-1965
Susan Visser groeit op in Vlaardingen en Rotterdam, en gaat in Amsterdam de Toneelschool volgen. Ze krijgt bekendheid door 'In de vlaamsche pot', waarin ze Dirkje speelt.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

77 films in Den Haag deze week

77 films in Den Haag deze week77 films zijn te zien in Den Haag deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl