compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU
Home > Filmsterren > Reinout Scholten van Aschat

Reinout Scholten van Aschat

Reinout Scholten van Aschat: films, nieuws

 

Biografie van Reinout Scholten van Aschat

Reinout Scholten van Aschat en Frieda Barnhard in Bijt
Reinout Scholten van Aschat en Frieda Barnhard in Bijt
Reinout Scholten van Aschat was gedurende drie seizoenen te zien in de serie Gooische Vrouwen. Verder was hij onder andere te zien in Keyzer en De Boer advocaten en in de films Kruistocht in Spijkerbroek en Afblijven uit 2006.

In 2007 speelt Scholten van Aschat een bijrol in de film Timboektoe. Zowel Timboektoe als Aflijven zijn boekverfilmingen van boeken van Carry Slee. In Timboektoe speelt Scholten van Aschat de rol van Stef. Zijn belangrijkste tegenspeler in de film is Mees Peijnenburg.

Trailer met Reinout Scholten van Aschat

Borgman trailer

Reinout Scholten van Aschat In het nieuws

50 Jaar oud script wordt eindelijk werkelijkheid

Array

14-1-2018 Biosagenda was op bezoek bij de opnames van de nieuwe film van Frans Weisz, Het leven is verrukkulluk. We interviewden de cast met onder anderen Geza Weisz, Reinout Scholten van Aschat, Romy Lauwers en Stefan de Walle.

Reinout Scholten van Aschat maakt film met broer Jeroen

Array

26-9-2016 Reinout Scholten van Aschat gaat een film maken met zijn broer Jeroen. Jeroen studeerde onlangs af als scenarist aan de Filmacademie. In die film speelde zijn vader Gijs Scholten van Aschat de hoofdrol.

Beyond Sleep recensie

'Iffr opent sterk dit jaar'

10-2-2016 Dit jaar opent het International Film Festival Rotterdam met Beyond Sleep, een verfilming van Nooit Meer Slapen van W.F. Hermans. En dat is een goede keuze.

(c) September Film

IFFR opent met verfilming Nooit Meer Slapen

Array

22-12-2015 Het International Film Festival Rotterdam heeft zijn openingsfilm bekend gemaakt. De keuze is gevallen op Beyond Sleep, de nieuwe film van Boudewijn Koole. Deze film is gebaseerd op het boek Nooit Meer Slapen van W.F. Hermans.

Reinout Scholten van Aschat is Shooting Star

Array

15-12-2015 Reinout Scholten van Aschat is in Berlijn uitgeroepen tot Shooting Star. Dat betekent veel Europese aandacht voor de acteur dat hem een hoop werk op kan leveren. Eerdere shooting stars waren Sylvia Hoeks en Gaite Jansen.

<  12  >
Laatste filmnieuws

Reinout Scholten van Aschat Feiten

Reinout Scholten van Aschat in Beyond Sleep
acteur
Geboren 1989
Reinout Scholten van Aschat speelde onder andere in de films Kruistocht in Spijkerbroek en Afblijven uit 2006. In 2007 verscheen hij in Carry Slee's Timboektoe.

BiosAgenda.nl op Facebook, Twitter en Google+

64 films in Groningen deze week

64 films in Groningen deze week64 films zijn te zien in Groningen deze week!
Voor de complete en actuele biosagenda in JOUW STAD zit je goed bij Biosagenda.nl