compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 23-6 t/m 29-6
Film van de week!
MENU

Nocturne

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Nocturne

Delen op facebook
Nocturne
Nederlandse première: 9-5-2019
Nederland, 2019, 80 min,

Alex staat op het punt een film op te nemen, maar hij weet nog niet waar de film over gaat. Zijn vriendin dumpt hem en hij dompelt zich in een hallucinerende nacht waarin realiteit en fictie naadloos door elkaar lopen. Hij gaat als een detective op zoek naar inspiratie terwijl hij op de vlucht is voor zijn deadline.

Bekijk bij:

CinememberAmazon Prime Video

Nocturne trailer en bijzonderheden

De film is gestileerd zoals een jaren '50 detective, een zogenaamde film noir, met veel filmverwijzingen.

Trailer van NocturneBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nocturnehttps://i1.ytimg.com/vi/Tr8vbZe81b8/hqdefault.jpg2019-04-08
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Viktor van der Valk, zijn broer Vincent de hoofdrol. Vincent van der Valk speelde eerder in Gluckauf (2015).

Nocturne - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nocturne in de bioscoop

Wil je Nocturne zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember Amazon Prime Video

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Alex staat op het punt een film op te nemen, maar hij weet nog niet waar de film over gaat. Zijn vriendin dumpt hem en hij dompelt zich in een hallucinerende nacht waarin realiteit en fictie naadloos door elkaar lopen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Nocturne is een film noir over liefde, over volwassen worden, deadlines en inspiratie. Theatraal, sentimenteel, jeugdig, komisch, muzikaal, ambitieus. Een speelse tragedie over een hopeloze romanticus en zijn poging tot film.

De opnames gaan bijna van start, maar Alex (Vincent van der Valk) is nog altijd zoekende naar de essentie van zijn film. Zwervend door de nacht komt het moment dat hij ergens mee moet komen steeds dichterbij, maar alle inspiratie lijkt hem te hebben verlaten. Net als zijn vriendin, die zijn geworstel niet meer kon aanzien. De tijd tikt weg, de producenten zitten hem op de hielen en de grens tussen fictie en realiteit vervaagt met de minuut. Zit Alex vast in zijn eigen film? Of is het zijn alter ego? Nocturne is een film noir over liefde, over volwassen worden, deadlines en inspiratie. Theatraal, sentimenteel, jeugdig, komisch, muzikaal, ambitieus. Een speelse tragedie over een hopeloze romanticus en zijn poging tot film.

Productiemaatschappij: A Private View, Maniak Film

Huidige prijsvraag

Nieuws over Nocturne