compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

De beste verjaardag ooit

Voor alle leeftijden

Pitch van De beste verjaardag ooit

De beste verjaardag ooit filmstill

De beste verjaardag ooit filmstill

Delen op facebook
De beste verjaardag ooit
Duitsland, Nederland, Zweden, 2021, 70 min,

In De beste verjaardag ooit worstelt het konijn Kareltje met het verdeelde aandacht van zijn ouders nu zijn zusje geboren is. Zelfs op zijn verjaardag gaat alle aandacht naar Klara die ziek wordt. Kareltje besluit naar haar oma te gaan, maar verdwaalt in het bos. De dieren proberen hem te helpen.

Bekijk bij:

meJanevideoland

De beste verjaardag ooit trailer en bijzonderheden

De film is gebaseerd op de succesvolle Duitse "Karlchen" boekenserie van
Rotraut Susanne Berner die inmiddels 20 jaar bestaat. Kareltje is nu oor het eerst te zien in een film. Uitgeverij Lannoo heeft "Goede Reis Kareltje" en “Welterusten Kareltje" in ons land uitgebracht.

Trailer van De beste verjaardag ooitBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De beste verjaardag ooithttps://i1.ytimg.com/vi/dhRVqzi348o/hqdefault.jpg2022-01-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Michael Ekbladh maakte eerder Ted Sieger's Molly Monster - Der Kinofilm (NL) (2016).

De beste verjaardag ooit - Bioscopen, Tijden & Tickets

De beste verjaardag ooit in de bioscoop

Wil je De beste verjaardag ooit zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

Kareltje het konijn is gewend altijd alle aandacht te krijgen. Maar dat verandert wanneer zijn zusje Klara wordt geboren. Ineens moet hij rekening houden met de baby, ook op zijn eigen verjaardag.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Kareltje het konijn is vandaag vijf jaar geworden en viert zijn verjaardagsfeest met worteltaart, cadeautjes en een picknick bij het meer. Hij woont met zijn ouders, babyzusje Klara en hun huisdieren Kippie en Koekie vlakbij een bos waar heel veel dieren leven. Als zijn ouders met Klara naar de dokter moeten, verloopt de dag ineens heel anders dan Kareltje had verwacht. Koppig gaat hij op weg naar oma om daar zijn verjaardag te vieren. De weg daar naar toe gaat alleen wel door het bos... Het leidt tot een onverwacht, grappig en soms spannend avontuur met zijn buurmeisje Monika en zijn vrienden Freddy en Willem. Gelukkig wordt het uiteindelijk toch nog feest!

Productiemaatschappij: Alexandra Schatz Filmproduktion, SLU, Submarine