compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje

Voor alle leeftijden

Pitch van De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje

Lucas Reijnders (Pietje Fernando) en Frans Duijts (Franse bakker)

Lucas Reijnders (Pietje Fernando) en Frans Duijts (Franse bakker)

Delen op facebook
De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje
Nederlandse première: 13-10-2021
Nederland, 2021, 69 min,

De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje brengt de jonge Fernando onbedoeld Sinterklaas in gevaar als hij de boot mist met de gouden sleutel op zak. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel als hij kan over land naar Nederland, maar zal hij dan nog op tijd zijn? Er dreigt een kleine ramp, want zonder sleutel kan Sinterklaas geen cadeautjes brengen aan alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

Bekijk bij:

videoland

De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje trailer en bijzonderheden

Tiende De Club van Sinterklaas-film, de negende eerdere werden bekroond met een Gouden Film.
Frans Duijts speelt een rol in deze film als Franse bakker.
Luan Bellinga neemt samen met Coole Piet en Danspiet de titelsong voor zijn rekening.

Trailer van De Club van Sinterklaas & het Vergeten PietjeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietjehttps://i1.ytimg.com/vi/e8w9UvNG14s/hqdefault.jpg2021-09-27
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Martijn Koevoets regisseerde eerder De Club van Sinterklaas & het Grote Pietenfeest (2020).

De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje in de bioscoop

Wil je De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje zien? Koop of huur de film hier:


videoland

De jonge Fernando brengt onbedoeld Sinterklaas in gevaar als hij de boot mist met de gouden sleutel op zak. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel als hij kan over land naar Nederland.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen.

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een klein ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen. De Club van Sinterklaas en het Vergeten Pietje is alweer de tiende bioscoopfilm van de fameuze club. Ook in dit nieuwe avontuur spelen Luan (8) en Lucilla (6) van de bekend vloggersfamilie De Bellinga’s een rol, naast de bekende gezichten Coole Piet, Danspiet, Testpiet, Superpiet en natuurlijk Sinterklaas. Ook Frans Duijts speelt een rol in deze film als Franse bakker. Luan Bellinga neemt samen met Coole Piet en Danspiet de titelsong voor zijn rekening. De vorige negen De Club van Sinterklaas-films werden bekroond met een Gouden Film. Net als haar voorgangers zit de muzikale Sinterklaasfilm ook dit jaar boordevol nieuwe, vrolijke liedjes van de enige echte De Club Van Sinterklaas.

Productiemaatschappij: Dutch FilmWorks (DFW) (co-production), Jabadoo (produced by), TDMP, TDMP Services (service production)

Cast & Regisseur