compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU

De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje

Pitch

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de Pakjesboot...
Delen op facebook
De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje
Nederlandse première: 13-10-2021
Nederland, 2021,
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Club van Sinterklaas & het Vergeten Pietje in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge Pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de Pakjesboot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel als hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd? Een kleine ramp dreigt, want zonder sleutel zal Sinterklaas geen kadootjes kunnen brengen bij alle kinderen die in huizen zonder schoorsteen wonen.

Productiemaatschappij: Dutch FilmWorks (DFW) (co-production), Jabadoo (produced by), TDMP, TDMP Services (service production)

Cast & Regisseur