compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 29-9 t/m 5-10
Film van de week!
MENU

De Dick Maas Methode

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van De Dick Maas Methode

De Dick Maas Methode filmstill

De Dick Maas Methode filmstill

Delen op facebook
De Dick Maas Methode
Nederlandse première: 1-10-2020
Nederland, 2020, 97 min,

In De Dick Maas Methode wordt de beroemde Nederlandse regisseur ontrafeld aan de hand van interviews met collega's. Wat schuilt er in zijn ambities om met ongekende budgetten, niet-Nederlandse stunts en special effects de Nederlandse filmlandschap voorgoed te veranderen.

Bekijk bij:

meJane

De Dick Maas Methode trailer en bijzonderheden

Aan de hand van unieke en nooit eerder vertoonde beelden laat de jonge filmmaker Jeffrey De Vore het verhaal achter de schermen zien in een grappige en onthullende documentaire.
De films van Dick Maas hebben altijd een zogenaamde "high production value" met veel stunts, achtervolgingen en explosies en die zich meer richt op een internationaler publiek.

Trailer van De Dick Maas MethodeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film De Dick Maas Methodehttps://i1.ytimg.com/vi/ad7sgdV_kRE/hqdefault.jpg2020-09-01
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dick Maas is een filmproducent, filmcomponist en regisseur bekend van Prooi (2016), Sint (2010), Amsterdamned (1988), Flodder (1986) en De Lift (1983).
Acteur Huub Stapel werkte 5 keer met regisseur Dick Maas in Sint (2010), Flodder in Amerika! (1992), Amsterdamned (1988), Flodder (1986) en De Lift (1983).
Dick Maas is getrouwd met filmregisseur Esmé Lammers bekend van Soof 2 (2016), in 1993 regisseerde ze Lang leve de koningin, welke onder meer geproduceerd werd door Dick Maas.

De Dick Maas Methode - Bioscopen, Tijden & Tickets

De Dick Maas Methode in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De Dick Maas Methode zien? Koop of huur de film hier:


meJane

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Met ongelimiteerde budgetten, on-Nederlandse stunts en special effects heeft Dick Maas de Nederlandse film naar een ander niveau getild. De jonge filmmaker Jeffrey De Vore laat de mens zien achter de regisseur Dick Maas in een grappige en onthullende documentaire.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Dick Maas is één van Nederlands succesvolste regisseurs. Wie is die man achter Flodder, Amsterdamned en De Lift nou echt? Aan de hand van unieke en nooit eerder vertoonde beelden, is het de jonge filmmaker Jeffrey De Vore gelukt om het verhaal van Dick Maas voor het grote publiek te vertellen in de grappige en onthullende documentaire “De Dick Maas Methode”.
Met ongelimiteerde budgetten en on-Nederlandse stunts en special effects heeft Dick Maas de Nederlandse film naar een ander niveau getild. Samen met Dick Maas en vele toonaangevende filmmakers en acteurs blikken we terug op een unieke en ongekend succesvolle periode uit de Nederlandse filmgeschiedenis.

Productiemaatschappij: Film Events, Meraki Content Agency

Cast & Regisseur

Nieuws over De Dick Maas Methode