compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 44 29-10 t/m 4-11
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Première De Dick Maas Methode
Fotoreportage

Première De Dick Maas Methode

Wie zegt Dick Maas weet gewoon dat iedereen denkt aan een film met veel actie, humor en een beetje griezelen. Na een rits van succesvolle en flops kunnen we gerust spreken van De Dick Maas Methode en zo heet ook de documentaire gemaakt rond deze filmmaker.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Begin jaren '80 werd Nederland opgeschrikt door een jonge filmmaker die horror en actie perfect wist te combineren tot één van de meest succesvolle films ooit gemaakt in Nederland: De Lift (1983). De jonge acteur Huub Stapel werd toen ook definitief gelanceerd als hoofdrolspeler.

Sindsdien maakte Dick Maas succesvolle films als Flodder (1986), Amsterdamned (1988), Moordwijven (2007) en Sint (2010).

In De Dick Maas Methode wordt aan de hand van unieke en nooit eerder vertoonde beelden, is het de jonge filmmaker Jeffrey De Vore gelukt om het verhaal van Dick Maas voor het grote publiek te vertellen in de grappige en onthullende documentaire “De Dick Maas Methode”.
Met ongelimiteerde budgetten en on-Nederlandse stunts en special effects heeft Dick Maas de Nederlandse film naar een ander niveau getild. Samen met Dick Maas en vele toonaangevende filmmakers en acteurs blikken we terug op een unieke en ongekend succesvolle periode uit de Nederlandse filmgeschiedenis.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.