compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 20-1 t/m 26-1
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Galapremières afgelast of opgeschort

Galapremières afgelast of opgeschort

Meerdere premières geschrapt tijdens NFF 2020

UPDATE 30-09-2020. De nieuwe verscherpte covid-19-maatregelen zorgen dat meerdere gala filmpremières worden uitgesteld of afgelast, dit heeft grote impact op het Nederlands Film Festival. Ook de première komende maandag van romkom Casanova's wordt uitgesteld.

Delen op facebook
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Impact cover-19 op NFF 2020

Het NFF 2020 — dat momenteel gaande is, met elke dag tenminste één première — heeft sinds maandag te kampen met het opschorten van de gala-premières voor de rest van de week. Het is nog onduidelijk of er een feestelijk of uitgekleed Kalveren Gala voor genomineerden en winnaars zal zijn aanstaande vrijdag.(eerder berichten we al)
Door de verscherpte corona maatrelen is maandag besloten de RTL première Lieve Mama te annuleren, ook de première van de 4k restauratie van Karakter is geannuleerd en die van De Vogelwachter op woensdagavond 30 september in Kinepolis is ook afgelast.

De film De Vogelwachter krijgt op een later moment alsnog de feestelijke première in samenwerking met September Film.

(update)
Ook Donderdag ("Red Light") afgelast.

Jim Bakkum en Lieke van Lexmond in Casanova's

Jim Bakkum en Lieke van Lexmond in Casanova'sGala premières komende weken ook aangepast


Ook de geplande première van de speelfilm Casanova's op maandag 5 oktober is afgelast. Op het moment van schrijven is het nog onduidelijk of de geplande première van Jackie en Oopjen op vrijdag 9 oktober door gaat.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.