compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 16 18-4 t/m 24-4
Film van de week!
MENU

De laatste dag

Pitch

In De laatste dag heeft is Ton een eenzame man die na de dood van zijn vrouw in de vogelkijkhut is gaan wonen waar ze samen vele uren doorbrachten. Ton verzamelt daar de moed om er zelf ook een einde aan te maken, maar hij durft niet. Er verschijnt hulp als een jongen zich bij de vogelkijkhut meldt. Er ontstaat een mysterieuze vriendschap tussen de twee terwijl ze Tons dood voorbereiden.
Delen op facebook
De laatste dag
Nederland, 2022, 20 min,

De laatste dag trailer

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Sander Blom (1993) is actief als freelance filmmaker en auteur. Eerder verschenen korte films als Limina en Cornelia en het WW2 docudrama Dat Vergeet je Nooit! van hem. Ook publiceerde hij boeken als Mythisch Groningen, Dodenherdenking en Heilige Grond, die zich allen in de provincie afspelen. Met Basz de Jonge werkte hij eerder aan de korte komediefilm #VaderJacob en diverse andere projecten. Basz werkt daarnaast als acteur, muzikant en presentator.

De laatste dag - Bioscopen, Tijden & Tickets

De laatste dag in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je De laatste dag zien? Koop of huur de film hier:Ton heeft zich na de dood van zijn vrouw teruggetrokken in de vogelkijkhut waar ze samen vaak kwamen. Hij wil er een einde aan maken, maar durft niet.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur

Sander Blom

Regisseur
Basz de Jonge

Regisseur