compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 8-6 t/m 14-6
Film van de week!
MENU

Decision to Leave

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Decision to Leave

Wei Tang (Seo-rae) en Hae-il Park (Hae-jun)

Wei Tang (Seo-rae) en Hae-il Park (Hae-jun)

Delen op facebook
Decision to Leave
Nederlandse première: 1-9-2022
Zuid-Korea, 2022, 138 min,

In Decision to Leave ontmoet een detective die een bergongeval onderzoekt de mysterieuze vrouw van de slachtoffer en raakt in haar ban.

Bekijk bij:

meJane

Decision to Leave trailer en bijzonderheden

Officiële inzending van Zuid-Korea voor de categorie 'Best International Feature Film' van de 95e Academy Awards in 2023.

Trailer van Decision to LeaveBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Decision to Leavehttps://i1.ytimg.com/vi/Ka8vMOrBzoA/hqdefault.jpg2022-07-24
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Park Chan-Wook regisseerde eerder de succesvolle speelfilms Old Boy (2003) en The Handmaiden (2016).
De Chinese actrice Wei Tang is zeer populair in Zuid-Korea en acteerde onder meer in Long Day's Journey Into Night (2018), Blackhat (2015) en Lust, Caution (2007).

Decision to Leave - Bioscopen, Tijden & Tickets

Decision to Leave in de bioscoop

Synopsis distributeur

Decision to Leave van de Zuid-Koreaanse regisseur Park Chan-Wook (Old boy, The Handmaiden is een spannend, maar sensueel detectiveverhaal. Met humor en melancholie schept Park Chan-Wook een romantische, intrigerende thriller. De ijverige detective Hae-Joon (Park Hae-Il) onderzoekt de verdachte dood van een man die van een berg is gevallen. Seo-Rae (Tang Wei), de weduwe van de man, lijkt niet erg rouwig om het verlies. Hae-Joon heeft zijn bedenkingen, maar raakt in de ban van deze ongrijpbare vrouw. Is ze echt zo onschuldig als ze lijkt, of is Hae-Joon haar volgende prooi? Hij neemt geen risico en vertrekt naar een andere stad... Decision to Leave heeft een ingenieuze plot en ziet er schitterend uit. ‘Gorgeously and grippingly made’, aldus The Guardian die de film 5 sterren toebedeelde. Op het Filmfestival in Cannes won Park Chan-Wook dan ook de prijs voor de Beste Regie.

Productiemaatschappij: CJ Entertainment, Moho Film

Cast & Regisseur