compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Der Hauptmann

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Der Hauptmann

Max Hubacher (Herold)

Max Hubacher (Herold)

Delen op facebook
Der Hauptmann
Nederlandse première: 19-4-2018
Duitsland, Frankrijk, Polen, Portugal, 2017, 118 min,

Hoe wordt een mens een monster? Als een Duitse soldaat, die de vlucht is omdat hij van desertie wordt verdacht, een officiersuniform vindt, weet hij te ontkomen door zich als officier voor te doen. Maar al snel neemt zijn nieuwe rol hem over.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Der Hauptmann trailer en bijzonderheden

Deze film is losjes gebaseerd op het leven van de oorlogsmisdadiger Willi Herold, 'de Beul van het Eemsland'. Herold werd ten onrechte beschuldigd van desertie en ontkwam door een officiersuniform aan te trekken. In die rol sloten steeds meer soldaten bij hem aan. In het Eemsland zou hij 191 ontsnapte strafkampgevangenen hebben laten executeren.

Trailer van Der HauptmannBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Der Hauptmannhttps://i1.ytimg.com/vi/Dixnz-1YPEE/hqdefault.jpg2018-02-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Robert Schwentke is onder meer bekend van
Bruce Willis-film RED (2010) en de Jeff Bridges-film R.I.P.D. (2013)

Der Hauptmann - Bioscopen, Tijden & Tickets

Der Hauptmann in de bioscoop

Wil je Der Hauptmann zien? Koop of huur de film hier:


Amazon Prime Video

Een van desertie verdachte Duitse soldaat vindt een officiersuniform, dat hij aantrekt om te ontsnappen. Al snel stijgt de macht hem naar het hoofd. Gebaseerd op ware gebeurtenissen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Duitsland, maart 1945. De Tweede Wereldoorlog loopt op zijn eind, maar het vechten gaat nog altijd door. Na een Amerikaanse luchtaanval raakt de Duitse soldaat Willi Herold gescheiden van zijn legereenheid waarna hij ervan wordt verdacht een deserteur te zijn. Op de vlucht voor zijn belagers vindt hij het uniform van een officier wat hem de kans biedt om te ontkomen. De omstandigheden dwingen hem echter steeds meer in zijn rol als officier en al snel neemt hij de monsterlijke gedaante over van de Nazis waar hij zo graag aan wil ontsnappen.

Productiemaatschappij: Alfama Films, Facing East, Filmgalerie 451, Hands-on Producers, Opus Film