compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

Die Fremde

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatieAngst

Pitch van Die Fremde

Delen op facebook
Die Fremde
Nederlandse première: 4-11-2010
Duitsland, 2010, 119 min,

Umay, een jonge Turks-Duitse vrouw, is getrouwd en woont met haar man en zoontje in Istanbul. Het is een ongelukkig huwelijk en Umay vlucht met haar zoontje naar Berlijn, waar haar ouders wonen. De sociale druk van familie en vrienden is groot. Umay's ouders besluiten haar zoontje terug naar zijn vader te sturen.

Die Fremde trailer en bijzonderheden

De Oostenrijkse Feo Aladag werd geboren als Feodora Schenk, maar is nu beter bekend onder de naam van haar man (de oorspronkelijk Turkse regisseur Züli Aladag).

Trailer van Die FremdeBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Die Fremdehttps://i1.ytimg.com/vi/muZm2HxuMXg/hqdefault.jpg2010-11-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Feo Aladag heeft in het verleden verschillende reclamespotjes gemaakt, waaronder reclames voor Amnesty International. Ze is ook actrice, schrijfster en producent.

Die Fremde - Bioscopen, Tijden & Tickets

Die Fremde in de bioscoop

Wil je Die Fremde zien? Koop of huur de film hier:Een Turks-Duitse vrouw ontvlucht een ongelukkig huwelijk in Istanbul en gaat terug naar Berlijn, waar haar ouders bezwijken onder de sociale druk van familie en vrienden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: ABC Distribution, arte, Cinemien, Homescreen, Independent Artists Filmproduktion, Majestic-Filmverleih, Rundfunk Berlin-Brandenburg (RBB), Westdeutscher Rundfunk (WDR)