compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 04 26-1 t/m 1-2
Film van de week!
MENU

Dino's van de Zuidpool

Pitch van Dino's van de Zuidpool

Dino's van de Zuidpool filmstill

Dino's van de Zuidpool filmstill

Delen op facebook
Dino's van de Zuidpool
2020, 45 min,

250 miljoen jaar geleden zag Antarctica er heel anders uit. De zuidpool was bedekt met bossen en moerassen en in de winter was het er maar liefst zes maanden donker. Dit continent, wat toen nog Gondwana heette, was de thuisbasis van bizarre dinosaurussen en kolossale amfibieën.

Dino's van de Zuidpool trailer en bijzonderheden

De reptielen droegen namen als Titanosaurus, die 12 meter groot was, of Cryolophosaurus, die de bijnaam Elvisaurus kreeg, vanwege zijn kuif. Ook leefden er de Pterosauriër, die kon vliegen, de Prolacerta, een mega hagedis en de Erythrosuchus, de “rode krokodil” die wel 5 meter lang kon worden!

Trailer van Dino's van de ZuidpoolBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Dino's van de Zuidpoolhttps://i1.ytimg.com/vi/DpEq4uiM7ow/hqdefault.jpg2021-10-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Dino's van de Zuidpool - Bioscopen, Tijden & Tickets

Dino's van de Zuidpool in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Dino's van de Zuidpool zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


250 miljoen jaar geleden zag Antarctica er heel anders uit. De zuidpool was bedekt met bossen en moerassen en in de winter was het er maar liefst zes maanden donker.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Cast & Regisseur