compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Do Not Hesitate

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Do Not Hesitate

Delen op facebook
Do Not Hesitate
Nederlandse première: 11-11-2021
Griekenland, Nederland, 2021, 91 min,

In Do Not Hesitate stranden drie jonge Nederlandse soldaten midden in het woestijn tijdens een vredesmissie in het Midden-Oosten. Op zoek naar water ontmoeten ze de 14-jarige Khalil, die hun steeds meer vijandelijk gebied in trekt. De soldaten worden steeds meer paranoïde.

Bekijk bij:

meJane

Do Not Hesitate trailer en bijzonderheden

De film beleeft haar wereldpremière tijdens het Tribeca Film Festival in New York 2021.

Trailer van Do Not HesitateBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Do Not Hesitatehttps://i1.ytimg.com/vi/ugyCsgxSqkE/hqdefault.jpg2022-02-16
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Shariff Korver debuteerde eerder met de speelfilm Infiltrant (2014), welke in première ging tijdens Toronto International Film Festival.

Joes Brauers was eerder te zien in Quo vadis, Aida? en Oorlogsgeheimen. Spencer Bogaert was eerder te zien in Vincent en "The Dazzled". Tobias Kersloot was eerder gezien in de tv-serie "Ares" en de speelfilm Publieke Werken. Omar Alwan was eerder te zien in "A Kiss".

Do Not Hesitate - Bioscopen, Tijden & Tickets

Do Not Hesitate in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Do Not Hesitate zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Drie jonge Nederlandse soldaten op vredesmissie in het Midden-Oosten krijgen pech met hun militaire vroegtuig midden in de woestijn.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tijdens een vredesmissie in het Midden-Oosten zijn drie jonge soldaten, Erik, Roy en Thomas, op zichzelf aangewezen als hun militaire voertuig met pech midden in de woestijn vast komt te staan. Steeds meer losgezongen van de werkelijkheid proberen de soldaten het hoofd koel te houden. Ze verliezen echter grip op de situatie als ze de 14-jarige Khalil ontmoeten en hij vervolgens weigert te vertrekken. Rampzalige gebeurtenissen stapelen zich op en de soldaten voelen zich gedwongen om de jongen een vijandig gebied in te volgen op zoek naar water. Hun paranoia neemt langzaam maar zeker toe. Waar leidt hij ze eigenlijk naartoe en kunnen ze hem wel vertrouwen?

Productiemaatschappij: Heretic (in co-production with), Lemming Film, NTR

Nieuws over Do Not Hesitate