compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 32 6-8 t/m 12-8
Film van de week!
MENU

Don Jon

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarSeksGrof taalgebruik

Pitch van Don Jon

Rob Brown (Bobby) en Joseph Gordon-Levitt (Don Jon)

Rob Brown (Bobby) en Joseph Gordon-Levitt (Don Jon)

Delen op facebook
Don Jon
Nederlandse première: 3-10-2013
Verenigde Staten, 2013, 90 min,

Don Jon (Joseph Gordon-Levitt) is een charismatische jongeman die elk weekend een ander meisje mee naar huis neemt. Een echte vrouw haalt het volgens Don Jon nooit bij goede porno. Tot hij de beeldschone Barbara (Scarlett Johansson) ontmoet.

Bekijk bij:

Don Jon trailer en bijzonderheden

Dit is het regiedebuut van Joseph Gordon-Levitt. Hij begon zijn filmcarrière op jonge leeftijd in de TV-serie 3rd Rock From the Sun en vervolgens mainstream en arthouse films met elkaar af te wisselen.

Trailer van Don JonBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Don Jonhttps://i1.ytimg.com/vi/iUjOVBq2xiE/hqdefault.jpg2013-10-03
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De vader van Don Jon wordt vertolkt door Tony Danza. Hem kennen we natuurlijk van de TV-serie Who's the Boss (in Nederland bekend als De Baas in Huis).

Recensies van Don Jon

Don Jon - Bioscopen, Tijden & Tickets

Don Jon in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Ascot Elite Entertainment Group, Chapman/Leonard Studio Equipment, Cutting Edge Group, Future Film, Midget Entertainment, Noori Pictures, Ram Bergman Productions, Relativity Media, Remstar Films, Voltage Pictures

Nieuws over Don Jon