compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Drømmeland

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Drømmeland

Drømmeland filmstill

Drømmeland filmstill

Delen op facebook
Drømmeland
Nederlandse première: 28-3-2019
Nederland, 2019, 72 min,

Nils is 60 en besluit zijn droom om in vrijheid in de ruige Noorse bergen te leven echt te gaan doen, maar zijn mobieltje gaat zijn leven nog meer beheersen dan het al eerder deed.

Drømmeland trailer en bijzonderheden

De regisseur ontmoette tijdens rondreizen in Noorwegen bij toeval de zoon van Nils en zo kwam het spanningsveld tussen leven in volledige vrijheid en in afzondering en de behoefte aan contact van zijn vader.

Trailer van DrømmelandBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Drømmelandhttps://i1.ytimg.com/vi/_CO1cteLbX4/hqdefault.jpg2019-03-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Eerste lange documentaire van Joost van der Wiel, eerder maakte hij de korte documentaire Het Kind is Groot (2012) en de tv-documentaire "De Hoeder" (2016).

Drømmeland - Bioscopen, Tijden & Tickets

Drømmeland in de bioscoop

Wil je Drømmeland zien? Koop of huur de film hier:Nils is 60 en besluit zijn droom om in vrijheid in de ruige Noorse bergen te leven. Hij voegt de daad bij het woord maar zijn mobieltje gaat zijn leven nog meer beheersen dan het al deed.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Wanneer de 60-jarige Nils zijn toevlucht neemt in de ruige Noorse bergen, op zoek naar een onafhankelijk leven in harmonie met de natuur, wordt hij geconfronteerd met zijn onbeheersbare behoefte aan menselijk contact.

De 60-jarige Nils verlangt naar een onafhankelijk leven in harmonie met de natuur en neemt zijn toevlucht in een kleine houten hut in de bergen in Noorwegen. Ondanks zijn poging om afstand te nemen van de moderne maatschappij neemt hij zijn mobiele telefoon mee. Daar, omringd door de ruige Noorse wildernis, wordt Nils geconfronteerd met zijn verlangen naar menselijk contact. De behoefte om zijn isolement via zijn mobieltje te delen met de buitenwereld blijkt onweerstaanbaar. Deze documentaire observeert hoe Nils de balans probeert te vinden tussen het contact met zichzelf, de natuur en de buitenwereld.

Productiemaatschappij: Conijn Film

Cast & Regisseur