compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Drawing Lots

Mogelijk schadelijk tot 16 jaar

Pitch van Drawing Lots

Drawing Lots filmstill

Drawing Lots filmstill

Delen op facebook
Drawing Lots
Nederlandse première: 2-11-2023
Georgië, Litouwen, 2023, 84 min,

In Drawing Lots raken de levens van de bewoners van een kustplaatsje in Georgië steeds meer met elkaar verweven. Liefde en misdaad, geheimen en dromen zijn met elkaar verweven. Niets is wat het lijkt, de wisselende loyaliteiten en de ultieme realiteit dat ‘buurt’ soms echt ‘familie’ betekent.

Drawing Lots trailer en bijzonderheden

Genomineerd voor de Big Screen Award 2023 (VPRO) tijdens het Rotterdam International Film Festival.

Trailer van Drawing LotsBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Drawing Lotshttps://i1.ytimg.com/vi/Uhfonb44VHo/hqdefault.jpg2023-07-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Drawing Lots - Bioscopen, Tijden & Tickets

Drawing Lots in de bioscoop

Wil je Drawing Lots zien? Koop of huur de film hier:Liefde en misdaad, geheimen en dromen zijn met elkaar verweven en baant zich een weg door een hechte gemeenschap in een Georgische badplaats.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een subtiele Georgische komedie in de geest van Otar Iosseliani, de inmiddels 89-jarige grootmeester van de Georgische cinema.

Drawing Lots is een karakterschets van een kustplaatsje in Georgië waar een flatgebouw en een binnenplaats als amfitheater dienen voor een mysterieus machtsspel tussen de bewoners, wier levens met elkaar verweven zijn. Op meesterlijke wijze biedt Khalvashi de kijker slechts een glimp van de geheimen en dromen van de flatbewoners: een melodramatische elektrische gitarist, tieners die aan onbeantwoorde liefde lijden, een klassieke violist in een midlifecrisis en een onlangs teruggekeerde misdadiger. Deze vluchtige inkijkjes leiden tot intriges en spanningen als het dagelijks leven en de voyeuristische neigingen van de bewoners met elkaar in botsing komen.

Productiemaatschappij: BAFIS, Nushi Film, Trimark