compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 2-7 t/m 8-7
Film van de week!
MENU

Duelles

***1/20
Waardering: 3.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarSeksGrof taalgebruikAngst

Pitch van Duelles

Veerle Baetens (Alice Brunelle)

Veerle Baetens (Alice Brunelle)

Delen op facebook
Duelles
Nederlandse première: 16-7-2020
België, Frankrijk, 2018, 93 min,

Wanneer de levens van twee hartsvriendinnen ruw worden verstoord door een tragisch ongeval komen de verhoudingen op scherp te staan in de psychologische thriller Duelles.

Duelles trailer

Trailer van DuellesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Duelleshttps://i1.ytimg.com/vi/JLDnaw0QyfA/hqdefault.jpg2020-04-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Duelles - Bioscopen, Tijden & Tickets

Duelles in de bioscoop

Synopsis distributeur

Een nette buitenwijk in de jaren zestig. Alice (Veerle Baetens) en Céline (Anne Coesens) zijn goede buren én hechte vriendinnen. Ze leiden een perfect gestileerd leven in hun twee-onder-een-kap, waarvan de gazons even zorgvuldig gemanicuurd zijn als zijzelf. Hun gezinnen zijn haast een grote familie. Ze vieren alle belangrijke gebeurtenissen samen en delen de zorg voor hun zoontjes. Tot er door een tragisch ongeval barsten in hun onberispelijke bestaan komen. In plaats van elkaar onvoorwaardelijk te steunen slaat de paranoia toe en stapelen verdenkingen en verdachtmakingen elkaar op. De psychologische thriller Duelles ging in première op het Toronto International Film Festival en werd in eigen land bekroond met 9 Magrittes du Cinéma (de Belgische Oscars), een recordaantal. Er is een Hollywood-remake in de maak met Jessica Chastain en Anne Hathaway in de hoofdrollen.

Productiemaatschappij: Haut et Court, Savage Film, Versus Production

Cast & Regisseur