compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 33 15-8 t/m 21-8
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Early Man

Early Man

***1/20
Waardering: 3.8/5
Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

animatie, avontuur, familiefilm, komedie

Pitch van Early Man
Early Man filmstill
Early Man filmstill
Delen op facebook
Early Man
Nederlandse première: 7-2-2018
Frankrijk, Groot-Brittannië, 2018, 89 min,
Holbewoner Dug leeft met zijn vrienden in het Stenen Tijdperk. Dan wordt zijn dorp aangevallen door een stam van verderop die - heel modern - al aan de Bronstijd is begonnen. Ze moeten er alles aan doen om hun dorp te redden van de ondergang.
trailer en bijzonderheden over Early Man
In deze animatiefilm heeft de stam van Dug voetbal ooit uitgevonden, maar nog nooit gewonnen. Dit is een verwijzing naar het uitblijven van interlandsucces van Engeland, waar de makers van deze film vandaan komen.
Aanloop van Early Man
Nick Park regisseerde eerder de animatiefilm Chicken Run.
BioscoopAgenda van Early Man

Early Man in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Early Man zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 4 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Animatiefilm over holbewoner Dug en zijn vrienden, die nog in het Stenen Tijdperk leven, terwijl ze worden aangevallen door een stam van verderop die al aan de Bronstijd is begonnen. Een potje voetbal gaat bepalen wie de winnaar wordt. Van de makers van Wallace & Gromit.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Early Man is de nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep.

Het stenen tijdperk versus het bronzen tijdperk. Early Man is de nieuwste familiefilm uit de studio van Wallace & Gromit, Chicken Run en Shaun The Sheep. Een hilarische komedie die zich afspeelt in het begin der tijden. Holbewoner Dug en zijn stamgenoten rocken de steentijd, maar dan wordt hun vallei aangevallen door de machtige Lord Nooth en zijn stam uit de bronstijd. Samen met zijn vriend Zwijnkop bedenkt Dug een plan om zijn thuis te redden. Een prehistorisch potje voetbal tussen de twee stammen zal bepalen wie de vallei zal veroveren. Early Man zit vol met unieke karakters, woordgrappen en de typische, droge humor die we van Aardman Animations gewend zijn.