compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 14 8-4 t/m 14-4
Film van de week!
MENU

El Alamein: The Line of Fire

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

Egypte, 1942. De geallieerden drijven het Duits-Italiaanse leger terug. De uitgeputte Italiaanse troepen, in de steek gelaten door hun Duitse bondgenoten, worden in het nauw gedreven nabij El Alamein. Heimwee naar hun land en gezin verscheurt de soldaten. Ver in de minderheid en slechts gewapend met hun moed en doorzettingsvermogen, zijn ze vastbesloten stand te houden tegen de Britse overmacht.
Delen op facebook
El Alamein: The Line of Fire
Italië, 2002, 117 min,

bijzonderheden

Op fenomenale worden de slechte condities in Egypte in beeld gebracht, door de afwisseling van donkere en flikkerend heldere fragmenten worden soms de ogen gepijnigd, een effect dat duidelijk aantoont hoeveel last men in het echt zouden hebben in dergelijke omstandigheden. Ook de muziek is prominent aanwezig in de film.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Enzo Monteleone regisseerde eerder "La Vera vita di Antonio H." (1994). Paolo Briguglia speelde ook in I Cento Passi (2000) en Buongiorno, notte (2003). Pierfrancesco Favino was te zien in L'Ultimo Bacio (2001), La Verita, vi prego, Sull'amore (2001) en Passato Prossimo (2002).

El Alamein: The Line of Fire - Bioscopen, Tijden & Tickets

El Alamein: The Line of Fire in de bioscoop

Wil je El Alamein: The Line of Fire zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Egypte, 1942. De geallieerden drijven het Duits-Italiaanse leger terug. Ver in de minderheid en slecht bewapend, zijn ze toch vastbesloten stand te houden tegen de Britse overmacht.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Cattleya

Cast & Regisseur