compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Elemental

Mogelijk schadelijk tot 6 jaarAngst

Pitch van Elemental

Elemental filmstill

Elemental filmstill

Delen op facebook
Elemental
Nederlandse première: 12-7-2023
Verenigde Staten, 2023, 110 min,

In Elemental leven de bewoners van Element City - de vuur-, water-, land- en luchtbewoners - naast elkaar maar mengen niet. Maar dan ontmoet de vurige Ember de waterige Wade en die gaan samen avonturen beleven en maken kennis met elkaars werelden en ontdekken dat ze veel gemeen hebben.

Bekijk bij:

Disney+

Elemental trailer en bijzonderheden

"Carl's Date" (2023) wordt voor de film vertoond, dit zal na Incredibles 2 (2018) de eerste keer in 5 jaar zijn dat een Pixar short voor de film wordt gespeeld.
De film is gebaseerd op de ervaringen van regisseur Peter Sohn, die samen met zijn ouders vanuit Korea naar de VS emigreerden.

Trailer van ElementalBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Elementalhttps://i1.ytimg.com/vi/RndRoaBFbz8/hqdefault.jpg2022-11-20
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Peter Sohn was te horen in Lightyear (2022), The Good Dinosaur (2015) die hij ook schreef en regisseerde, in Monsters University (2013) en Ratatouille (2007).

Elemental - Bioscopen, Tijden & Tickets

Elemental in de bioscoop

Wil je Elemental zien? Koop of huur de film hier:


Disney+

De vurige Ember en waterige Wade leven in Element City, een stad waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners naast elkaar leven, maar niet mengen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Elemental speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw. Ze is bevriend met het leuke, sappige go-with-the flow personage Wade. Hun vriendschap zorgt ervoor dat Ember de overtuigingen over de wereld waar ze in leven in twijfel trekt.

Productiemaatschappij: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures

Cast & Regisseur